Mötesplatser / Barn, Ungdom & Familj

Familjefredag. Öppen förskola. Barnkör. Ungdomshäng och Svenska kyrkans Unga för dig 15 år och uppåt. Konfirmation. Vi hjälps åt att hålla avstånd och stannar hemma vid förkylningssymtom - även vid lindriga.

Konfirmation 2022-2023 -för dig född 2008

I höst kommer tiotusentals fjortonåringar att vara med i konfirmandgrupper i Svenska kyrkans olika församlingar. Du har redan nu möjlighet att välja mellan 3 olika inriktningar beroende på dina intressen. Tänk dig konfirmandåret som en inre upptäcktsresa. Ett år då du tillsammans med nya och gamla vänner på ett lekfullt sätt får upptäcka nya sidor av dig själv, fundera på om Gud finns, religionens betydelse för människor samt ditt och alla andra människors oändliga värde och mycket mer..... Här hittar du mer information och anmälan till konfirmation. Välkommen!

Anmälan till Konfirmation 2022-2023

Fyll i anmälningsformuläret och klicka på skicka. Du får en bekräftelse i eposten.

Händiga händer -för alla åldrar! NYHET!

Start 1 september. Umgås och skapa, varannan torsdag kl 15-18 i Klockargården. Virka, sticka, måla m.m. Kom och gå som du vill eller skapa något hemma och bidra till försäljningen/julbasaren 1:a advent. Allt vi gör säljer vi första advent och intäkterna går oavkortat till ett projekt vi gemensamt kommer fram till.

Två bebis klättrar in i ett babygym.

Babyrytmik i kyrkorummet

Start 22 september. Kom och sjung, spela och upptäck kyrkorummet tillsammans med ditt barn! Vi ses i Kungsängens kyrka sex torsdagar mellan den 22 september till den 27 oktober kl. 13.00-14.00.

Öppen förskola 0-5 år

Start 5 september. Kom och umgås, knyt nya kontakter både med barn och vuxna, utbyt erfarenheter, tankar och funderingar. Kaffe och te finns. Välkommen till Brunnagården, Artistv.2 Brunna!

Bild på ett barn med ljust hår och glatt humör

FamiljeFredag i Brunnagården

Start 16 september. Avrunda veckan i gemenskap och slipp matlagningen. En mötesplats för stora och små. Anmälan senast tisdagen kl 12.00 samma vecka, till Louise Berglund.

Körer för barn, unga och vuxna

Sjung ut i någon av våra körer! Vill du veta mer, kontakta oss. Körerna träffas inte fysiskt just nu med anledning av restriktionerna.

Ungdomshäng -för dig som är ung i församling

Start 25 augusti. Vi pratar, har olika teman på träffarna, spelar spel, pysslar och har andakt tillsammans. Vi startar kl 18.00 med veckomässa i Kungsängens kyrka. Uppstart torsdag 25 augusti med pizza och spel i trädgården, återträff för dig som varit konfirmand i somras. Välkommen!

Konfirmation 2021-2022

Om du vill träffa nya vänner och besöka spännande platser, om du tillsammans med andra vill fundera på vad som är viktigt i livet, vad som hjälper Dig att fullt ut vara Dig själv och fundera kring Gud, då är det här något för dig!

Svenska kyrkans app för barn

Genom interaktiva lek- och spelmoment får barn i förskoleåldern möjlighet att upptäcka kyrkorummet och lära sig mer om Svenska kyrkans tro och traditioner. I appen finns också korta filmer som berättar om dop, vigsel och begravning. Appen Kyrkan är gratis att ladda ner och finns där appar finns.