Här kan du konfirmeras!

Du väljer själv i vilken församling du vill konfirmeras. Många väljer ett alternativ som finns nära där de bor och där de har sina vänner. Men du kan bo i Östersund och konfirmera dig på Gotland.

Konfirmation i tider av corona

På grund av coronaviruset kan det hända att aktiviteter för konfirmander ändras. Din församling kontaktar dig och meddelar om det blir några ändringar som rör just din konfirmation.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

I våra kyrkor anpassar vi oss efter rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Gränserna för hur många som får samlas, gäller också våra kyrkor. Gudstjänster och andra aktiviteter blir mindre och de som samlas ska förstås inte tillhöra riskgrupperna eller ha symptom.

Aktiviteter kan ändras

På skollov och helger arrangeras ofta läger och andra aktiviteter för konfirmander. Räkna med att du blir kontaktad när planerna ändras. Du kan också höra av dig till församlingen för att fråga.

Kontakta din församling.

Hitta din konfirmation

Gillar du musik, natur, sport eller något helt annat? Det finns många olika typer av konfirmationsupplevelser och vi tror att du kan hitta något som passar just dig. Här kan du söka efter en konfirmationsgrupp som passar dig och dina intressen!

Ovan kan du söka efter en konfirmationsgrupp som passar dig! Om du inte får träffar som intresserar dig beror det på att inte alla församlingar lagt in sina grupper ännu. Kontakta din församling och berätta vad du söker så hjälper de dig vidare.

Sök din församling

Sök på adress och hitta kontaktuppgifter till den församling som du tillhör. Din församling kan hjälpa dig att hitta en konfirmationsgrupp som passar just dig. Här kan du söka rätt på din församling.