Höganäs församling

Kontakt

Höganäs församling Besöksadress: KYRKPLATSEN 3, 26331 HÖGANÄS Telefon: +46(42)362180 E-post till Höganäs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Höganäs församling

Man trivs där man behövs

Välkomna till sommarens musikkvällar i Himmelsfärdskyrkan.

Liten kvällsmusik med mersmak

Välkomna till sommarens musikkvällar i Himmelsfärdskyrkan. Under fem torsdagar får vi njuta av vacker musik och andakt inne i kyrkan och sedan fortsatt gemenskap runt matbordet inne på Himlagård.

År 2017 firas 500-årsjubileet av Martin Luthers reformation. Vill du lära dig mer? Anmäl dig till studiecirkel och Lutherresa till Tyskland i höst.

I Luthers fotspår

Med ett helt nytt pilgrimsprojekt kan du nu hänga med Höganäs församling ut på härliga vandringar som stärker både kropp och själ.

Pilgrimsvandring

Glöm inte att anmäla dig till konfirmation i Höganäs församling. Konfirmationen är en möjlighet att uppleva något nytt, så missa inte chansen att hänga med på konfaäventyr!

Konfirmation