Other languages with Google Translate

Kontakt

Nordanstigskustens församling Besöks- och postadress: Strömsbruksvägen 14, 82995 HARMÅNGER Telefon: +46(652)747300 E-post till Nordanstigskustens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nordanstigskustens församling

Runstenen vid Jättendals kyrka

1 januari 2019 bildar Harmånger-Jättendals församling och Gnarps församling Nordanstigskustens församling

Det som också blir nytt är att det bildas ”råd” kring varje kyrka om 3-9 personer. Vill du vara med och tänka kring din kyrka? Välkommen med din förfrågan senast 1 januari 2019.

Information om detta finns under länken VÅRA NYHETER

Välkommen att kontakta Svenska kyrkan när du behöver någon att prata med. I Svenska kyrkan finns utbildad personal som lyssnar och ger stöd och råd vid allt från sorg till relationsproblem. På den här sidan hittar du olika typer av stöd och kontaktuppgifter som du kan behöva.

Få hjälp och stöd

Nordanstigskustens Facebook-sida