Hallsbergs församling

Kontakt

Hallsbergs församling Besöksadress: KYRKOGATAN 1, 69430 HALLSBERG Telefon: +46(582)15690 E-post till Hallsbergs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hallsbergs församling

Alla vägar bär till Hallsbergs församling. Nja, kanske inte alla men väldigt många. Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer.

Just nu pågår en insamling till en ny paten till Adventskyrkan. Vad roligt om just du vill ge en gåva och få ditt namn med på  listan över bidragsgivare.

Insamling till ny paten

Just nu pågår en insamling till en ny paten till Adventskyrkan. Vad roligt om just du vill ge en gåva och få ditt namn med på listan över bidragsgivare.

Vi vill att det ska vara lätt att nå oss. Du kan ringa, e-posta eller besöka församlings- och kyrkogårdsexpeditionerna.

Kontakta Hallsbergs församling