Hallsbergs församling

Kontakt

Hallsbergs församling Besöksadress: KYRKOGATAN 1, 69430 HALLSBERG Telefon: +46(582)15690 E-post till Hallsbergs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hallsbergs församling

Alla vägar bär till Hallsbergs församling. Nja, kanske inte alla men väldigt många. Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer.

Välkommen till högtidligt firande med mottagningsgudstjänst för Hallsbergs församlings nye kyrkoherde Jonas Ahlsson.

Nu välkomnar vi Jonas Ahlsson

Det bästa sättet att lära sig ett nytt språk är att använda det. Hallsbergs församlings språkcafé är en mötesplats för samtal på lätt svenska och god fikagemenskap.

Språkcafé