Hallsbergs församling

Kontakt

Hallsbergs församling Besöksadress: KYRKOGATAN 1, 69430 HALLSBERG Telefon: +46(582)15690 E-post till Hallsbergs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hallsbergs församling

Alla vägar bär till Hallsbergs församling. Nja, kanske inte alla men väldigt många. Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer.

Fyra onsdagar i sommar bjuder församlingen musik av högsta kvalitet. Ta med alla du känner och dela en vacker musikupplevelse tillsammans.

Musik i sommarkväll

Just nu pågår en insamling till en ny paten till Adventskyrkan. Vad roligt om just du vill ge en gåva och få ditt namn med på  listan över bidragsgivare.

Insamling till ny paten

Just nu pågår en insamling till en ny paten till Adventskyrkan. Vad roligt om just du vill ge en gåva och få ditt namn med på listan över bidragsgivare.

I sommar arrangerar Hallsbergs församling tre stycken härliga bussutflykter.

Följ med på bussutflykt

I sommar arrangerar Hallsbergs församling tre stycken härliga bussutflykter.

Sommaren är tiden då trädgården bakom expeditionen är som vackrast. Det är en skön och lummig plats att njuta av. Därför hoppas vi att du, dina vänner och din familj, passar på att besöka caféet i sommar och upplever grönskan och delar en kopp kaffe.

Ljuvligt trädgårdscafé

I den ljuvliga trädgårdens grönska kan du njuta av både gott kaffe och god underhållning i sommar. På torsdagar är det sommarträff med program i trädgården bakom expeditionen.

Sköna sommarträffar

Ekot presenterade nyligen en granskning av Svenska kyrkans utlandsresor. Hallsbergs församling välkomnar granskningen och vill arbeta för att medlemmarnas avgifter ska användas på bästa möjliga sätt.

Ekot granskar Svenska kyrkan

Vi vill att det ska vara lätt att nå oss. Du kan ringa, e-posta eller besöka församlings- och kyrkogårdsexpeditionerna.

Kontakta Hallsbergs församling