Foto: Karl Frank

Hallsbergs församling

Alla vägar bär till Hallsbergs församling. Nja, kanske inte alla men väldigt många. Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer.

Föreläsning Livia Fränkel

Föreläsning på Zoom - Livia Fränkel

27 januari är det förintelsens minnesdag. Kyrkorna i Hallsberg bjuder på en Zoom-föreläsning av Livia Fränkel, en av de få överlevarna från förintelsen i livet.
27/1 18.00.

Klicka på den blå länken nedan för att delta

Välkommen!
Livia Fränkel
Född 4 december 1927 i Sighet, Rumänien (Transsylvanien). Syster till Hédi Fried.

Gläd er alltid i Herren. Än en gång vill jag säga: gläd er.

Ur Bibeln, Filipperbrevet 4:4

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Sedan 25 maj 2018 gäller den nya dataskyddsförordningen GDPR i hela EU. GDPR syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter. Klicka på länken nedan om du vill läsa mer om vad detta innebär för dig.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter