Kontakt

Hallsbergs församling Besöksadress: KYRKOGATAN 1, 69430 HALLSBERG Telefon: +46(582)15690 E-post till Hallsbergs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hallsbergs församling

Alla vägar bär till Hallsbergs församling. Nja, kanske inte alla men väldigt många. Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer.

Att arbeta som kommunikatör/administratör i Hallsbergs församling innebär att ha en central servicefunktion i församlings arbete. Tjänsten består av två delar – 50% kommunikatör och 50% administratör.

Sök tjänsten som kommunikatör/Administratör

Det bästa sättet att lära sig ett nytt språk är att använda det. Hallsbergs församlings språkcafé är en mötesplats för samtal på lätt svenska och god fikagemenskap.

Språkcafé