Hallsbergs församling

Kontakt

Hallsbergs församling Besöksadress: KYRKOGATAN 1, 69430 HALLSBERG Telefon: +46(582)15690 E-post till Hallsbergs församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hallsbergs församling

Alla vägar bär till Hallsbergs församling. Nja, kanske inte alla men väldigt många. Svenska kyrkan i Hallsberg är platsen dit många söker sig för gemenskap, gudstjänst, glädje och sorg, sång och samtal. Allt som livet rymmer.

Välkommen med din ansökan till våra tjänster i Hallsbergs församling. Bekanta dig gärna med församlingen här på hemsidan.

Hallsbergs församling söker två tjänster - präst och präst/diakon

Välkommen på After work 30 september. Varannan fredag, ojämna veckor, dukar vi fram god mat och alkoholfri dryck. Vi bjuder in till en härlig kväll med gemenskap och goda samtal.

After work

Välkommen att beröras av ord och ton i våra två vackra kyrkor. Här kan du läsa mer om kommande konserter och evenemang.

Kommande evenemang

Välkommen på konstutställning till förmån för trädplanteringen i Tanzania. Utställningen håller på från 24 september till 31 oktober.

Konstutställning

Den 10 september inträffade ett jordskalv nära vår vänförsamling Kyamutwara i Tanzania. Kyrkorådet arbetar med att samla in information för att se hur vi kan hjälpa våra vänner där.

Information med anledning av jordskalvet i nordvästra Tanzania

Just nu pågår en insamling till en ny paten till Adventskyrkan. Vad roligt om just du vill ge en gåva och få ditt namn med på  listan över bidragsgivare.

Insamling till ny paten

Just nu pågår en insamling till en ny paten till Adventskyrkan. Vad roligt om just du vill ge en gåva och få ditt namn med på listan över bidragsgivare.

Vi vill att det ska vara lätt att nå oss. Du kan ringa, e-posta eller besöka församlings- och kyrkogårdsexpeditionerna.

Kontakta Hallsbergs församling