Musik- och körverksamhet

Hallsbergs församling strävar efter att vara en ”sjungande församling”. Vill du sjunga i kör eller bara älskar att sjunga för egen del eller med ditt barn är du välkommen till oss.

Babysång

Musiken och sången är gränslös. Babysången är för dig som tillsammans med ditt barn vill träffa andra föräldrar och barn. Under träffarna sjunger vi och lär oss ramsor.

Gospel sisters with company

Gospel sisters with company är Hallsbergs nya gospelkör! Det utlovas sång och glädje till medryckande och rörande gospeltoner. Vi övar tisdagar kl. 19.15. Välkomna!

Dagkören

En kör med gemenskap i sång och glädje. För dig som är dagledig och vill prova på hur det är att sjunga i kör.

En akustisk gitarrer, en elbas och en akustisk bas.

Psalm- och lovsångsverkstad

Är du intresserad av att spela instrument och skriva musik? Då är det här gruppen för dig! Vi träffas på onsdagar kl. 13.00 i Församlingsgården,

Kommande konserter och evenemang

Välkommen att beröras av ord och ton i våra två vackra kyrkor. Under året fylls kyrkorna av musik! Här kan du läsa mer om kommande konserter.