Barn- och ungdomsverksamhet

I Hallsbergs församling finns många aktiviteter för dig och ditt barn, både för de yngsta bebisarna och de lite äldre barnen. Det finns också ungdomscafé, konfirmationsundervisning och utbildning för unga ledare. Välkomna!

Babysång

Musiken och sången är gränslös. Babysången är för dig som tillsammans med ditt barn vill träffa andra föräldrar och barn. Under träffarna sjunger vi och lär oss ramsor.

Öppna förskolan för barn och föräldrar

Öppna förskolan är en mötesplats för barn och föräldrar. Här kan du och ditt barn leka, umgås med andra barn och föräldrar och få en mysig och trivsam stund tillsammans.

Barn som vandrar på en skogsstig

Pilgrimsbarn

Pilgrimsbarn är för dig som är 8-12 år. Vi leker, skapar, sjunger och vandrar tillsammans. Följ i andras fotspår och lämna nya fotspår som andra kan följa. Varmt välkommen!

Ungdomscafé

Vill du träffa andra ungdomar i Hallsbergs församling? Gå med i ungdomsgruppen. Gå med, som du är. Gå med varandra. Gå med Gud.

Ung ledare

Minns du din konfirmandtid med glädje? Tyckte du att den gick alldeles för fort? Vill du och dina kompisar fortsätta ha roligt i kyrkan. Då kanske du vill bli Ung ledare?

Välkommen till konfirmation 2021!

Genom konfirmation får du träffa nya vänner, uppleva nya saker och lära dig mer om dig själv och livet. Vi erbjuder fantastiska ledare, utvecklande samtal och dessutom en spännande utlandsresa.