Ungdomscafé

Vill du träffa andra ungdomar i Hallsbergs församling? Gå med i ungdomsgruppen. Gå med, som du är. Gå med varandra. Gå med Gud.

Ungdomsgruppen träffas tisdagar efter skolan men skulle nog träffas varje vardag om det var möjligt. Vid varje tillfälle händer det något nytt. Programet bjuder på det mesta från lugna stunder i filmsoffan till bakning, kreativt skapande, spel och roliga läger. Vi försöker alltid att fika lite under kvällen för att dela en måltid är att dela gemenskap och en chans att varva ner och se varandra.

Klockan 15.00 öppnar ungdomscaféet i Församlingsgården där du kan chilla, plugga, köpa något att äta och mycket mer. Kvällen fortsätter med veckomässa i Adventskyrkan klockan 18.30.

Välkommen, som du är.

Församlingsresan till Krakow

Under fem dagar var dryga trettio personer från Hallsbergs församling i Krakow, Polen. Här kan du läsa allt vi gjorde om dagarna och hur vi upplevde det.

LIFE-läger 2018

Under veckan har flera ungdomar från Hallsbergs församling varit på LIFE-läger på stiftsgården Stjärnholm. En av deltagarna var Paulina Sävhammar som här berättar om dagarna.

Allhelgonaläger 2018

Under allhelgonahelgen var Hallsbergs församlings ungdomsgrupp på allhlegonaläger på stiftsgården Stjärnholm. En av ungdomsledarna, Paulina Sävhammar, berättar här hur lägret gick till.

Möt mig nu som den jag är, håll mitt hjärta nära dig

Ung ledare

Minns du din konfirmandtid med glädje? Tyckte du att den gick alldeles för fort? Vill du och dina kompisar fortsätta ha roligt i kyrkan. Då kanske du vill bli Ung ledare?