Ungdomsgruppen

Vill du träffa andra ungdomar i Hallsbergs församling? Gå med i ungdomsgruppen. Gå med, som du är. Gå med varandra. Gå med Gud.

Ungdomsgruppen träffas tisdagar efter skolan men skulle nog träffas varje vardag om det var möjligt. Vid varje tillfälle händer det något nytt. Programet bjuder på det mesta från lugna stunder i filmsoffan till bakning, kreativt skapande och roliga läger. Vi försöker alltid att fika lite under kvällen för att dela en måltid är att dela gemenskap och en chans att varva ner och se varandra.

Eftermiddagen inleds i Församlingsgården kl. 15:00, veckomässa i Adventskyrkan klockan 18:30 och avslutas med mat och roliga aktiviteter.

Välkommen, som du är.

Möt mig nu som den jag är, håll mitt hjärta nära dig