Församlingens gudstjänster

Hallsbergs församling firar många gudstjänster och dessutom flera olika typer av gudstjänster.

Varje söndag firar församlingen en gudstjänst. Oftast är det en högmässa eller Mässa för alla åldrar klockan 10.00. Det kan också firas gudstjänst på andra tider.  På hemsidans kalendarium och i predikoturerna i Nerikes Allehanda finner du tiderna för kommande söndag.

Glöm inte heller bort att varje vanlig vecka har du även möjlighet att delta i följande:

• Måndagar och onsdagar kl. 12.00 Lunchbön i Adventskyrkan
  • Tisdagar kl. 10.00 Ekumenisk bön i Saronkyrkan
  • Tisdagar kl. 18.30 Veckomässa i Adventskyrkan.
  • Tordagar kl. 08.00 Morgonbön i Adventskyrkan

Sinnesrogudstjänst firar vi första helgfria fredagen i månaden, ca fyra gången per termin, klockan 19.00 i Adventskyrkan.  Efter gudstjänsten är du välkommen till kvällsfika i Församlingsgården. Följande datum:

• 20 december hänvisar vi till Ramundeboda kyrka, Bodarne pastorat.
  • 7 februari
  • 6 mars
  • 3 april
  • 8 maj

Nattvard
Nattvarden i Hallsbergs församling firas med glutenfritt bröd och möjligheten att välja mellan alkoholfritt vin och vin med alkohol i.