Foto: Eva Axbarr /Ikon

Konfirmation

Är du nyfiken på livet och har frågor om tro och Gud? Då är konfirmation något för dig! Vi pratar om Gud och Bibeln samtidigt som du får lära känna nya kompisar, åka på läger och uppleva spännande saker. Anmäl dig redan idag!

Du som anmält dig till konfirmation kommer att ha ett spännande år framför dig med många roliga upplevelser och samtal om tro och liv.

Vi börjar med en kick-off den 21 september kl. 17.00–20-00 vid Adventskyrkan, den rosa kyrkan, i Hallsberg.  Där kommer du få möta oss som är konfirmandledare, veta mer om konfirmationen och prova på roliga aktiviteter, korvgrillning, enkel gudstjänst och tävla med andra ungdomar. Om du har några kompisar som vill hänga på med inte anmält ännu sig får de gärna ta med dem.

Föräldrar/vårdnadshavare kommer inte behöva vara med hela kvällen utan det viktiga är att vi ledare får tillfälle att träffa er någon gång under aktivitetstiden (t. ex. för kontaktuppgifter).

Mellan kl. 19.00 och 19.30 kommer ni konfirmander att vara med på en veckogudstjänst i kyrka och vi hoppas era föräldrar/vårdnadshavare har möjlighet att vara med då.

Vi hoppas kunna vara utomhus men vid dåligt väder får vi dela upp oss om vi blir många så att vi kan träffas på ett coronasäkert sätt. Har du ej möjlighet att närvara sänd ett mejl till mig så får du info om kommande träffar och tider.

Med glada hälsningar konfirmandledarna genom:

Martin Öhman, Församlingspedagog
martin.n.ohman@svenskakyrkan.se