Other languages with Google Translate

Kontakt

Välkommen till Hagfors pastorat! Besöksadress: Uddeholmsvägen 2, 68330 Hagfors Postadress: Uddeholmsv. 2, 68330 Hagfors Telefon:+46(563)540530 E-post till Välkommen till Hagfors pastorat!

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Hagfors pastorat!

Till pastoratet hör församlingarna Hagfors-Gustav Adolf och Norra Råda- Sunnemo.

Kyrkogårdsförvaltning & Begravningsverksamhet

Här kan du läsa mer om kyrkogårdsförvaltning, service och begravningsverksamhet

Klicka här

Barn och ungdomsverksamhet

I Hagfors pastorat finns barn och ungdomsverksamhet 0-18 år,

Klicka här för att komma till barn och ungdom

Musik och körverksamhet

I pastoratet erbjuds flera olika alternativ till musikverksamhet, kanske vill du lära dig spela orgel,piano eller sjunga i kör?

Klicka här för att komma till musikverksamheten

Öppen verksamhet för alla åldrar

Alla våra verksamheter är gratis och alla är välkomna!

Jourhavande präst.

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.