Hagfors pastorat

Kontakt

Hagfors pastorat Besöksadress: Uddeholmsvägen 2, 68330 Hagfors Postadress: Uddeholmsv. 2, 68330 Hagfors Telefon: +46(563)540530 E-post till Hagfors pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hagfors pastorat

Välkommen till Hagfors pastorat. Till pastoratet hör församlingarna Hagfors-Gustav Adolf och N. Råda-Sunnemo.

Sökes! Kantor 100%

Hagfors pastorat söker kantor 100% Vi söker en kantor till ett välfungerande arbetslag i Norra Råda-Sunnemo församling.

I vårt pastorat finns möjlighet att delta i många olika musikverksamheter, som  exempelvis pianolektioner, körer och orgelskola.

Musikverksamhet

I vårt pastorat finns möjlighet att delta i många olika musikverksamheter, som exempelvis pianolektioner, körer och orgelskola.

Här visas all barn och ungdomsverksamhet i pastoratet. Alla våra verksamheter är gratis.

Barn och ungdomsverksamhet

Konfirmation

Välkomna till våra verksamheter

Öppen församlingsverksamhet

Välkomna till våra verksamheter

Vi uppdaterar gravregistren och grönskyltar de gravar som saknar aktuella uppgifter.

Kyrkogårdsförvaltningen söker ett stort antal gravrättsinnehavare på kyrkogårdarna i N.Råda och Sunnemo

Här finns information från kyrkogårdsförvaltningen och om våra kyrkogårdar, skötsel och service.

Kyrkogårdsförvaltning

Här nedan visas beslutade kollekter.

Beslutade kollekter

Här nedan visas beslutade kollekter.

En länk till himlen

Gud vill att vi skall leva i gemenskap med honom.
Gemenskapen med Gud kan börja tidigt eller sent i livet,
men oavsett när, så är dopet beviset på att Gud vill leva med oss. Från honom
en gåva av kärlek till oss. Från oss en bekännelse till Livet och Livets Herre.

Dop

En länk till himlen Gud vill att vi skall leva i gemenskap med honom. Gemenskapen med Gud kan börja tidigt eller sent i livet, men oavsett när, så är dopet beviset på att Gud vill leva med oss. Från honom en gåva av kärlek till oss. Från oss en bekännelse till Livet och Livets Herre.

Konfirmation

Er kärlek skall vara uppriktig. Avsky det onda, håll fast vid det goda. Visa varandra tillgivenhet. Överträffa varandra i ömsesidig aktning. Gläd er med dem som gläder sig och gråt med dem som gråter. (Rom:9-10, 15)

Vigsel

När sorgen kommer, plötsligt eller väntat, är det många tankar som dyker upp.

Begravning

När sorgen kommer, plötsligt eller väntat, är det många tankar som dyker upp. Det är till en god hjälp att försöka ta det så lugnt som möjligt och fundera över hur man vill ha det vid begravningen. Det finns stora möjligheter att själv vara med och utforma begravningsgudstjänsten.