Foto: Maria Svensk/IKON

Hagfors pastorat

Norra Råda-Sunnemo församling och Hagfors-Gustav Adolfs församling.

Välkommen till församlingsafton i Gustav Adolfs kyrka

Onsdagen den 22 September kl 18,00

”Gott och blandat ” med Conny Söderström och Lars Larsson

Klicka här för information och anmälan TILL BARN- Och ungdomsverksamhet.

Klicka Här finner du all information om Konfirmation 2021-2022.

En stor dag i all enkelhet!

Dopfest Lördagen den 2 oktober i Hagfors kyrka.

Att döpa sitt barn är enkelt och behöver inte innebära några stora för Stora förberedelser från din sida.

Foto: Louise Hedberg

Nu vill vi göra det ännu enklare och erbjuder extra många doptider för barn upp till 12 år, första lördagen i oktober i Hagfors kyrka. Du bokar tid för ditt barn på pastoratets expedition. När det är dgs kommer ni till kyrkan 15 minuter innan er doptid. Diakon Jonna möter er och ger den information ni behöver.

Prästen Åsa döper och kyrkomusikern Eva-Lotta spelar musik.

Efteråt är ni välkona till ett festligt fika som pastoratet ordnar och bjuder på i församlingshemmet!

Välkommen med bokningar och frågor!

0563-540530.

Diakonvigningsmässa i Karlstads Domkyrka söndagen den 13/6. Jonna Karlsson i Hagfors pastorat vigdes till diakon. På bilden från höger Biskopen Sören Dalevi, diakon Jonna Karlsson Kyrkoherde i Hagfors pastorat Thomas Pfitzinger- Drewes och präst Åsa Bergsten.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.

Jourhavande präst.

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.