Foto: Magnus Aronsson/IKON

Barn, unga och familjeverksamhet

Välkommen till Hagfors pastorat Barn , unga och familjeverksamhet. Här hittar du aktiviteter och grupper för barn, ungdommar och familjer.Hoppas du hittar något som passar dig.

ANMÄLAN ÖPPNAR I AUGUSTI för 2022-2023.

Söndagen den 16 okt var det fullt av liv i Sunnemo kyrka när det var familjegudstjänst. Ett 50 tal personer fick se barnen sjunga, spela och agera i en liten teater om Sackaios. Temat var bl a den Gyllene regeln; va mot andra så som du vill att de skall vara mot dig, och att vi alla passar in och får vara med trots att vi är olika. Det var även en konstutställning i kyrkan med barns konstverk och efter gudstjänsten bjöds det på spagetti och köttfärssås i församlingshemmet.

Barn och ungdomsverksamhet, Sunnemo och N. Råda

Här finns anmälningsformulär för barn och ungdomsverksamheterna i Norra Råda och Sunnemo. UPPSTART Vecka 36!

Barn och ungdomsverksamhet på Berggården

Här finns information om Öppen förskola och "efter skolan" gruppernas anmälningsformulär. På Berggården finns verksamheter för barn och ungdom 0-18 år. UPPSTART vecka 37

Orgelskola och pianolektioner för barn 6-12 år.

Är barnen intresserade av att lära sig att spela orgel eller piano?

Öppna förskolan och småbarnsrytmik

på Berggården i Hagfors. Ingen föranmälan krävs. Uppstart vecka 37