Göteborgs domkyrkopastorat - Svenska kyrkan i Göteborg

Kontakt

Göteborgs domkyrkopastorat - Svenska kyrkan i Göteborg Besöks- och postadress: Kyrkogatan 28, 41115 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Göteborgs domkyrkopastorat - Svenska kyrkan i Göteborg

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs domkyrkopastorat - Svenska kyrkan i Göteborg

Sex cityförsamlingar som tillsammans gör skillnad i Göteborg.

De stora helgerna eller en tisdagskväll i november. I pastoratets kyrkor firas det ofta och gärna gudstjänst.

Gudstjänst

Vill du lyssna till Bach eller själv sjunga i kör? I pastoratets kyrkor finns ett rikt musikliv att upptäcka.

Musik

I församlingarna får barnen ta stor plats. Här finns bland annat barnrytmik, barnkörer, söndagsskola och konfirmation.

Barn och unga

Här kan du boka dop, vigsel och begravning i Domkyrkopastoratet.

Livets stora stunder

Här kan du boka dop, vigsel och begravning i Domkyrkopastoratet.

Här finns kontaktuppgifter till pastoratskansli och personalen i församlingarna.

Kontakt med personalen

Har du behov av att prata med någon? Pastoratets präster och diakoner finns till för dig.

Någon att prata med

Det finns rika skatter att upptäcka i kyrkans tro och tradition. I församlingarna finns många möjligheter att lära sig mer.

Bibelstudier, undervisning och kurser

Diakoni kan vara att mötas av ett vänligt leende vid fikabordet. Eller att få besök när man inte kan lämna sängen.

Möten, medmänsklighet och diakoni

Här finns information om pastoratets kyrkopolitiker.

Pastoratets kyrkoråd

Här finns information om pastoratets kyrkopolitiker.

Intervju med Karin Burstrand om framtiden för Göteborgs domkyrkopastorat.

Domprosten tror på samarbete

Intervju med Karin Burstrand om framtiden för Göteborgs domkyrkopastorat.

Verksamheten för personer med intellektuell funktionsnedsättning

I Guldhedskyrkan finns en stor verksamhet som riktar sig till ungdomar och vuxna med intellektuella funktionsnedsättningar.

Om Sjukhuskyrkan

Sjukhuskyrkan erbjuder patienter, närstående och personal stöd och själavård. När så mycket handlar om kroppen, kan själen lätt komma i skymundan. Sjukhuskyrkan vill ge hjälp att hantera frågor av olika slag som väcks när man är på sjukhus.

Nyheter från domkyrkopastoratets församlingar