Foto: Joakim Carlström /Ikon

Livets stora stunder

Här kan du boka dop, vigsel och begravning i Domkyrkopastoratet. OBS! Bokningscentralen är tillfälligt stängd för besök. Du når oss på telefon och mejl istället.

Kontakta bokningscentralen och boka tid för dop, bröllop och begravning. Bokningscentralen svarar på frågor som rör kyrkliga förrättningar i pastoratets kyrkor Annedalskyrkan, Burås kyrka, Christinae tyska kyrka, Domkyrkan, Guldhedskyrkan, Hagakyrkan, Johannebergskyrkan, Mariakyrkan och Vasakyrkan.

Du når bokningscentralen i Domkyrkan måndag till fredag kl. 10-15.30, stängt över lunch kl. 12-12.45 och på telefon 031-731 66 00 dagligen kl. 9 - 15.30, stängt över lunch kl. 12-12.45. Obs! Tillfälligt stängt för besök! Du kan också skicka ett mail till gbg.bokning.centrum@svenskakyrkan.se Här bokar du in förrättningen och eventuellt också lokal för dopkaffe och minnesstund. Efter bokningen tar prästen kontakt med dig för samtal.