Kontakt

Göteborgs domkyrkopastorat Besöks- och postadress: Kyrkogatan 28, 41115 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Göteborgs domkyrkopastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Livets stora stunder

Här kan du boka dop, vigsel och begravning i Domkyrkopastoratet.

Kontakta bokningscentralen och boka tid för dop, bröllop och begravning. Bokningscentralen svarar på frågor som rör kyrkliga förrättningar i pastoratets kyrkor Annedalskyrkan, Burås kyrka, Christinae tyska kyrka, Domkyrkan, Guldhedskyrkan, Hagakyrkan, Johannebergskyrkan, Mariakyrkan och Vasakyrkan.

Du når bokningscentralen på telefon 031-731 66 00 dagligen kl. 9 - 15.30, lunchstängt 12-12.30. Eller skicka ett mail till gbg.bokning.centrum@svenskakyrkan.se Här bokar du in förrättningen och eventuellt också lokal för dopkaffe och minnesstund. Efter bokningen tar prästen kontakt med dig för samtal.