Foto: ND Strupler Creative Commons, flickr.com

Kontakt

Här finns kontaktuppgifter till präster, diakoner och övriga anställda i pastoratet.

Domprost

Pastoratets personal

Pastoratets reception och bokningscentral finns Vasa församlingshem, Vasa kyrkoplan 1. Reception och bokning har telefontid kl.  9-15.30, stängt över lunch kl. 12-12.45. Obs! Bokning och reception är tillfälligt stängt för besök, men du når oss på telefon och e-post.

Pastoratets gemensamma kansli ligger i Gustavigården intill Domkyrkan, på Kyrkogatan 28.  Här finner du domprosten, sekreterare, ekonomer, fastighetsansvariga och kommunikatörer. Kansliet når du under ordnarie kontorstid.

Fakturaadressen för pastoratet är: Domkyrkopastoratet, Fack 77801090, Box 15018, 750 15 Uppsala. Lägg gärna till församlingsnamnet som referens, någon av församlingarna Annedal, Domkyrko-, Haga, Johanneberg, Tyska Christinae eller Vasa.

Välkommen!