Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon: +46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nytt år, nya möjligheter

Allt som haft uppehåll under julen är nu igång igen – droppa in med ditt lilla barn i våra öppna barngrupper, börja sjung i någon av alla våra körer, fundera över livets stora och små frågor i en samtalsgrupp, njut orgelbrus på lördagsmusiken, var med och gör poddradio, häng med oss efter skolan, spela i band eller få sinnesro på sinnesromässan. Tider, platser och mer info om våra verksamheter hittar du under rubriken "verksamheter"

Det enda vi kan vara säkra på är att vi alla en dag ska dö. Vad har du för tankar om döden? Välkommen till samtalsstunder i Eslövs församlingsgård på tema döden 14/1, 25/2, 11/3 2018

Om döden

Upplev påskens händelser på 50 min!

Påskvandring för skolelever

Upplev påskens händelser på 50 min!

En torsdag i månaden fixar vi mat tillsammans och äter! För som går på högstadiet och uppåt

Tacokvällar

Vi vill hjälpa Star of Hope, Rumänien att anordna sitt läger för barn med funktionsnedsättning sommaren 2018. Därför samlar vi in pengar så det kan bli en härlig vecka för både barn och föräldrar!

Unga hjälper unga

Konfirmation, gaming events, träffa kompisar, fika, göra podcast, spela i band, ta sånglektioner, se film, lär dig spela orgel eller piano, prata om sånt som är viktigt (och mindre viktigt) eller bara hänga

Ungdomar

Fastan är ett experiment i att leva det goda livet. Under fastetiden vill vi utmana dig att göra saker som är nyttiga för dig och bra för andra, en gång om dagen. Våra förslag handlar om plastkassar, poesi, böner, mat och tid för eftertanke. Vi presenterar en ny utmaning varje morgon.

Fasteutmaningen 2018

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 21-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.

Ensamheten försöker fånga dig, men i själva verket driver hon ut oss, att göra fotspår i sanden. Vi, som går i öknen, vi ska se varandras fotspår, höra varandras röster som viskningar i vinden. Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Ta taxi till oss!

Bild: Ola Johansson/IKON

Vi vill hjälpa dig som har svårt att ta dig till våra gudstjänster och andra verksamheter på egen hand.

Beställ kyrktaxi på telefon 0413-34 70 99 (var tydlig med att din beställning gäller kyrktaxi) så står vi för kostnaden.

Välkommen till oss!

Aktuellt från Svenska kyrkan Eslöv