Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon: +46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vad är viktigt för ett gott liv? Vem är jag och vem vill jag vara? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna gamla vänner på nytt sätt.

Konfirmation

Det händer massor i våra kyrkor och församlingshem i sommar – koppla av med stunds musik, föredrag och goda möten!

Sommar i kyrkan 2017

Kom och "häng", fika eller pyssla – här är våra sommaröppna mötesplatser!

Sommaröppna mötesplatser

Kom och "häng", fika eller pyssla – här är våra sommaröppna mötesplatser!

Gillar du att spela eller sjunga? Var med i vår sommarensemble!

Sommarensemble

Gillar du att spela eller sjunga? Var med i vår sommarensemble!

- Samtalet till oss jourhavande präster är ibland en livlina som gör att man inte tar steget. Man tar inte tabletterna, lyfter repet av halsen, går bort från perrongen eller ringer efter ambulans.

Jourhavande präst - en livräddare och en röst som gör skillnad

Om konfirmation, sakrament och Sommar i kyrkan

Församlingstidningen - nytt nummer

Om konfirmation, sakrament och Sommar i kyrkan

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Aktuellt från Svenska kyrkan Eslöv

Prenumerera via RSS