Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon: +46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barnföreställning, lunchmusik, gospelkonsert, samtalskvällar, allsångsstunder och mycket mer under årets kristna kulturvecka.

Kristen kulturvecka 2017

med 41 timmars LAN: 27-29/10 -17

Gaming weekend

med 41 timmars LAN: 27-29/10 -17

"Ah, den här texten. Den här texten, vänner. Berättelsen om den lame mannen som av sina vänner sänks ner genom ett hål i taket för att få komma till Jesus, den är kyrka för mig, och jag ska förklara hur jag menar". Läs Maria Bergius Tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Vi minns och saknar dem som gått bort. Vem minns du? Stanna upp en stund – ta en minut och tänk på den eller dem du saknar här på jorden. Här hittar du också tider och platser för gudstjänster och öppna kyrkor och kapell under allhelgonahelgen.

Allhelgonahelg 2017

Vad är viktigt för ett gott liv? Vem är jag och vem vill jag vara? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag. Du får också ta reda på vad kristen tro är, åka på läger, lära känna nya människor eller lära känna gamla vänner på nytt sätt.

Konfirmation

- Samtalet till oss jourhavande präster är ibland en livlina som gör att man inte tar steget. Man tar inte tabletterna, lyfter repet av halsen, går bort från perrongen eller ringer efter ambulans.

Jourhavande präst - en livräddare och en röst som gör skillnad

Gemenskap föryngrar gammal tradition

Födelsedagsfest för jubilarer

Gemenskap föryngrar gammal tradition

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?

Ta taxi till oss!

Bild: Ola Johansson/IKON

Vi vill hjälpa dig som har svårt att ta dig till våra gudstjänster och andra verksamheter på egen hand.

Beställ kyrktaxi på telefon 0413-34 70 99 (var tydlig med att din beställning gäller kyrktaxi) så står vi för kostnaden.

Välkommen till oss!

Aktuellt från Svenska kyrkan Eslöv