Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon: +46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Örtofta kyrka lör 15/12 kl 18. "En stjärna i Advent". Advents- och julmusik med Örtofta kyrkokör under ledning av Margareta Önnerlid-Nilsson. Fritjof Backe, piano. Gunilla Engdahl, tvärflöjt. Fri entré

Julkonsert • Örtofta kyrkokör

Eslövs kyrka sön 16/12 kl 15. "Highlights ur julrepertoaren": Eslövs vokalensemble, stråkmusiker, Johan Bogren, sångsolist. Lars Hellberg, piano. Ann-Margreth Nyberg körledare. Fri entré.

Julkonsert • Eslövs vokalensemble

Billinge kyrka sön 16/12 kl 18. Sånger i Lucia- och adventstid med Billinge kyrkokör under Glenn Nilssons ledning. Präst: Kristina Alveteg.

Musikgudstjänst Billinge

Borlunda kyrka 16/12 kl 18. Advents- och julmusik: Kören Cantica Nova och elever från Kulturskolan i Eslöv medverkar. Präst: Torvald Bergwall. Musiker: Bengt Nilsson

Musikgudstjänst Borlunda

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 21-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.

Ta taxi till oss!

Bild: Ola Johansson/IKON

Vi vill hjälpa dig som har svårt att ta dig till våra gudstjänster och andra verksamheter på egen hand.

Beställ kyrktaxi på telefon 0413-34 70 99 (var tydlig med att din beställning gäller kyrktaxi) så står vi för kostnaden.

Välkommen till oss!

Aktuellt från Svenska kyrkan Eslöv