Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Utmattad? – en möjlighet att gå vidare!

Arbetsterapeut Jenny Maurits berättar om utmattning och vad man kan göra för att hitta vägar framåt. Plats: Hållplats för själen, Eslöv (Storgatan 34) lördagen den 27/4 kl 9.30-11. Vi bjuder på frukost. Fri entré!

Barn- och vuxenkörerna sjunger in våren under ledning av Sven Persson i Reslövs kyrka 28/4 kl 18.00. Traditionella vårsånger, jazzstandards och Ricky Martin står på programmat bland annat. Präst är Cecilia Rangvin

Musikgudstjänst med Marieholmskörerna

Musikallinjen från Eslövs folkhögskola bjuder på konsert i Eslövs kyrka 5/5 kl 18. Fri entré!

Konsert - musikallinjen

BILLINGE SPELMANSLAG spelar i gudstjänsten i Billinge kyrka 5/5 kl 18. Präst: Kristina Alveteg. Musiker: Glenn Nilsson

Musikgudstjänst

Ta taxi till oss!

Bild: Ola Johansson/IKON

Vi vill hjälpa dig som har svårt att ta dig till våra gudstjänster och andra verksamheter på egen hand.

Beställ kyrktaxi på telefon 0413-34 70 99 (var tydlig med att din beställning gäller kyrktaxi) så står vi för kostnaden.

Välkommen till oss!

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 21-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.