Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Eslöv Besöksadress: Utvägen 9, 24131 ESLÖV Postadress: Box 61, 24121 ESLÖV Telefon:+46(413)347000 E-post till Svenska kyrkan Eslöv

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

– en samhällsaktör att räkna med

Stehags församlingshem 11/3: Sarah Magdesjö Klemedsson från Folktandvården besöker öppna barnverksamheten i Stehag, för att prata om barns tandhälsa och vikten av att borsta barnens tänder. Som vanligt öppet 9-11.30.

Barn och bissingar

Bryndís Olafsdottir pratar om träning som/för nybliven mamma, på öppna barnverksamheten i Stehags församlingshem måndagen den 16 mars 9-11.30. Skicka gärna frågor du har till henne i förväg: olafsdottir.bryndis@gmail.com. Ingen anmälan, ingen kostnad.

Om träning för nyblivna mammor

Konsert - Marinens musikkår, Karlskrona

Eslövs kyrka onsdag 4/3 19.00. Fri entré. Marinens musikkår, Karlskrona under ledning av Staffan Larson framför Georg Philipp Telemann - Svit i D-dur, Michael Praetorius - Det är en ros utsprungen, John Mackey - Hymn to a Blue Hour, Modest Musorgskij - Kröningsscen ur Boris Godunov. Marinens Musikkår från Karlskrona har anor sedan 1680-talet och har verkat i obruten linje sedan dess. Musikkåren är i dag en av Försvarsmaktens tre professionella musikkårer och består av 30 heltidsanställda yrkesmusiker. Musikkåren genomför varje år ca 150 framträdanden genom medverkan vid officiella statsbesök, kungliga audienser, högvakter, förbandsspelningar, tattooer och konserter.

Allsångskväll med Må bra-kören

Stehags församlingshem 5/3 18:30 - Kom och sjung med oss! Fika till självkostnadspris till förmån för Act Svenska kyrkans fasteaktion. Fotot är från Holmby kyrka när Må bra-kören i oktober hade allsångskonsert med Sångträffen och AM-kören.

Ta taxi till oss!

Bild: Ola Johansson/IKON

Vi vill hjälpa dig som har svårt att ta dig till våra gudstjänster på egen hand.

Beställ kyrktaxi på telefon 0413-34 70 99 (var tydlig med att din beställning gäller kyrktaxi) så står vi för kostnaden.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 21-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst måndag till torsdag 20-24.