Foto: IKON

– en samhällsaktör att räkna med

På gång i Svenska kyrkan Eslöv

Läs om vad som händer i våra kyrkor och i församlingshem

Gå till kalendern
Från och med 24/1 2021 öppnar vi åter upp för allmänheten att fira gudstjänst med oss i våra kyrkor! Vi följer reglerna som säger max 8 deltagare exklusive personal, så platserna är begränsade. Ingen anmälan.

Välkommen att fira gudstjänst

Ta taxi till oss!

Foto: Ola Johansson/IKON

Vi vill hjälpa dig som har svårt att ta dig till våra gudstjänster på egen hand.

Beställ kyrktaxi på telefon 0413-34 70 99 (var tydlig med att din beställning gäller kyrktaxi) så står vi för kostnaden.

Kontakta jourhavande präst

Är du ledsen, rädd, orolig, eller känner dig ensam?
RING Jourhavande präst tar emot samtal alla dagar 17-06. Ring 112 och fråga efter Jourhavande präst.
SKRIV DIGITALT BREV Du kan skicka ett digitalt brev till Jourhavande präst när du vill. Brevlådan är alltid öppen.
CHATTA Genom vår chatt når du Jourhavande präst alla dagar 20-24.