Svenska kyrkan i Wien är en öppen kristen gemenskap med lokal närhet och global omsorg, församlingen sträcker sig över Österrike - Tjeckien - Slovakien - Ungern!

NYHETER:

ÄRTSOPPA med PUNSCH - Finns för avhämtning kl 12-18 Torsdag 15/4. Lätt att värma!
Vårstämman är uppskjuten och planerad till 16:e Maj. Kallelse följer.

Gudstjänstlivet i församlingen

COVID-19 begränsningar fr o m 7/2 2021:

Vi får fira gudstjänst igen, start söndag 7.2! Alla besökare ombes ha FFP2-mask under gudstjänsten. För att säkra att vi har tillräckligt avstånd ber vi om föranmälan på mail (kyrkoherden@svenskakyrkan.at). Vid behov firar vi flera mässor på raken!

För att begränsa smittspridningen finns fortfarande restriktioner som påverkar vår verksamhet.  Samtliga gruppaktiviteter är inställda tills vidare. Vi längtar och hoppas att träffas direkt efter påsk i början av April.

Kyrkan är öppen. Personalen är på plats och träffar er gärna. Våra lokaler finns, och finns som mötesplats om ni med begränsningar vill träffas.

Om du känner dig osäker, eller bara vill prata i dessa turbulenta tider, så finns vi här. Kontaktdatan till din Präst och din personal hittar du här på hemsidan.

Du vet väl att....vi finns på Instagram? svenskakyrkanwien - helt enkelt!

Just nu på facebook....

Reklamplats!

Vill du också kunna visa ditt företag här, ta då kontakt med
Drottning Silvia församling wien@svenskakyrkan.at