Swedish Theological Institute/Svenska teologiska institutet

Kontakt

Swedish Theological Institute/Svenska teologiska institutet Besöksadress: Swedish Theological Institute , 58 Prophets' Street, Rehov Haneviim 58, Jerusalem, Israel Postadress: Swedish Theological Institute , PO BOX 37, IL 910 0001 Jerusalem, Israel Telefon: +972 2 625 3822, Fax: (+972) 02 - 625 44 60 E-post till Swedish Theological Institute/Svenska teologiska institutet

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Swedish Theological Institute/Svenska teologiska institutet

STI är ett teologiskt studieinstitut i Jerusalem, med inriktning på religionsteologi och religionsmöte – särskilt mötet mellan kristendom och judendom – samt ekumeniska kontakter med kristna ur olika kyrkotraditioner.

STI är beläget i en vacker byggnad på Profeternas gata i västra delen av Jerusalem. Över ingången står namnet Tabor och en hänvisning till Psaltaren 89:13: “Du skapade norr och söder. Tabor och Hermon jublar över dig”.

Tabors hus

The Beit Tavor and the Swedish Theological Institute is open for groups and visitors, Monday to Friday, 9 am to 1 pm.

Contact/Kontakt