En blomma på ett nattygsbord.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Praktisk information om ert besök

STI erbjuder helpension, wifi, möteslokal för upp till 35 personer och vackra miljöer för samtal, studier och avkoppling. Här hittar du praktisk information om vistelsen hos oss.

Våra rum

Institutet har 15 rum, både enkel och tvåbäddsrum. Rummen är enkelt möblerade, sänglinne och handduk ingår. Ett par av rummen delar dusch och toalett.

Vi kan ta emot 23 boende, men är ni fler kan vi ofta ordna det genom andra kristna institut i närheten. Hör av er till oss!

En dalahäst på ett skrivbord.
Foto: Magnus Aronson /Ikon
En blomma på ett nattygsbord.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Måltider

I husets matsal kan vi servera frukost, lunch och middag. Vår kock är skicklig och kan ordna de flesta matrestriktioner och traditioner. I vårt kök använder vi ledordet ”baladna”. Baladna betyder ungefär ”vårt land” och det inspirerar oss att så långt det är möjligt använda lokalodlat och härlagat.

Möteslokal

Vår möteslokal rymmer 35 personer men är bekväm för 25. Här finns wifi, laptop, projektor och ljudsystem.

Kursdeltagre lyssnar på föredragshållare.
Foto: Magnus Aronson /Ikon
Kursdeltagare samtalar.
Foto: Magnus Aronson /Ikon

Birgittakapellet

Kapellet står till våra gästers förfogande och ni är varmt välkomna att ordna egna gudstjänster och andakter. Det finns psalmböcker, piano och nattvardskärl. För frågor och samråd vänd er till vår kaplan.

Människor i cirkel i ett kapell.
Foto: Magnus Aronson /Ikon
En man och två pojkar på väg till Klagomuren.

Vi skräddarsyr reseprogram

Svenska teologiska institutet har lång erfarenhet av att lägga upp kortare och längre kurser och besök, alltid med fokus på möten och lärande över gränser.

Skicka er bokningsförfrågan!

Vi hjälper er att skapa er unika resa. Fyll i formuläret nedan eller ta kontakt med vår direktor för att diskutera önskemål och behov.