Äng med vallmo.

Svenska kyrkan Ängelholm

Himmel och jord mellan land och hav. Välkommen till Ängelholms församling

Blomma

För dig som behöver någon att prata med

Kontakta präst eller diakon. Du kan även prata med diakon i Ängelholms kyrka på onsdagar eller prata med jourhavande präst via telefon, mejl eller chatt.

Kalender m.m. som är rosa och har rosor som motiv.

Kalender m.m.

Vill du veta vad som händer i församlingen? Här kan du läsa och prenumerera på kalendern.

Stjärnhimmel.

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan

Du bidrar bland annat till mötesplatser, hjälp och stöd för äldre, sjuka, utsatta och för människor som har det svårt.

Retreatdag – tid för vila och eftertanke i Guds närhet

9-10/9 på Bibelns värld i Starby. Anmälan senast 12/8 till tel. 0431-43 75 00.

Brownie.

Sommarcafé

Fika och umgås vid Ängelholms kyrka varje måndag klockan 14-15.30 i sommar!

Glass.

Sommarens caféer och kvällar

Under sommarmånaderna kan du besöka någon av våra trevliga caféer eller mysiga kvällar!

Hav och strand.

Musik i sommar

Kom och lyssna på någon av sommarens konserter och musikgudstjänster.

Tro hopp kärlek

Anmälan till konfirmandgrupper

Här anmäler du dig till våra konfirmandgrupper.

Rosa rosor.

Caféer, luncher & träffar

Kom, umgås och ät en bit i sommar!

Kyrkoherde sitter i en blå soffa.

FREDTalks

Samtal med spännande personer om intressanta och viktiga ämnen inom tro, liv, vetande och samhälle på Åvalla församlingsgård.

Pratbubbla med texten FREDTalks.

FREDTalks Podcast

Lyssna på FREDTalks digitalt! Nu kan du lyssna på det senaste FREDTalks - ”PENGAR – Mammon, livets mening eller något däremellan” med Lennart Albertsson, verksam inom EFS och författare till boken ”Gud om Pengar”.

Personal kyrkans förskola i Ängelholms församling

Kyrkans förskola

Måndag 29 augusti (vecka 35) startar vi igen på Åvalla församlingsgård och S:t Mikael inomhus.

Den första bilden är en bänk med en färgglad filt där det står plats för alla, den andra bilden är på somriga blommor och den tredje bilden är på blommor och äpplen som ligger utspritt på ett bord.

Kom och var med i trädgården! Det gör gott för kropp och själ.

På tisdagar klockan 10-12 med start den 22 mars kan du vara med och arbeta i vår trädgård som ligger bakom Åvalla församlingsgård, södra kyrkogatan 3.

Kristen mosaikbild.

Bli medlem i Svenska kyrkan Ängelholm

Som medlem i Svenska kyrkan Ängelholm blir du en del av gemenskapen inom den evangelisk-lutherska kyrkan i Sverige. Du stödjer kyrkan som bärare av en kristen, humanistisk värdegrund och är med i gemenskapen i livets alla skeden.

Löv och bär formar ett hjärta.

Diakoni

Diakoni handlar om att se sin medmänniska, inte minst då livet känns svårt, något som vi alla kan känna i perioder i livet vare sig vi är unga, mitt i livet eller äldre.

Man och kvinna håller sina händer i en hjärtsymbol i bröllopskläder.

Vigsel

Varmt välkomna att gifta er i någon av våra vackra kyrkor! Som blivande makar kan man ha frågor kring vigseln. En del av dem försöker vi besvara här. Andra kan man ta upp med prästen vid det vigselsamtal som alltid föregår en vigsel.

Fyra ungdomar som ler och skrattar.

Barn och unga

Vill du träffa nya och gamla kompisar? Välkommen till Svenska kyrkans barn- och ungdomsverksamhet! Vi finns på Arken/Åvalla bakom bion, i S:t Mikael vid ishallen och i Höja församlingsgård.

Bebisfötter.

Dop

Genom dopet fogas vi in i livets stora sammanhang. Vi omfamnas av Gud, som lovar att vara med oss under livets alla dagar, oavsett vad som händer.