Svenska kyrkan i Västra Vingåker och Österåker

Varmt välkommen till Västra Vingåkers och Österåkers församlingar! Vår förhoppning är att du skall känna dig välkommen hos oss, oavsett om du är troende, sökande, tvivlande eller väljer att beskriva dig själv på något annat sätt

Västra Vingåker och Österåkers församlingar försöker minska smittspridning!

För en kristen församling är det viktigt att fira gudstjänst och behålla gudstjänstens puls. Men det finns många olika sätt att göra det på. Hjälp oss fortsätta med det.

Många människor är oroliga och behöver någon att prata med.
Du hittar kontaktuppgifter till präster och diakoner, samt vår samlade information om kyrkans tillfälliga verksamhet här.

**********************************************

Besök våra kyrkor

Västra Vingåkers kyrka Bild: Maud Petterson

Västra Vingåkers kyrka ligger i norra delen av Vingåkers samhälle och är öppen vardagar 8-16 och på helger i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Österåkers kyrka och klockstapel Bild: Per Hökpers

Österåkers kyrka ligger i Österåker, cirka 1 mil norr om Vingåkers tätort och är vanligtvis öppen alla dagar kl 9-16.