Svenska kyrkan i Västra Vingåker och Österåker

Svenska kyrkan i Västra Vingåker och Österåker Besöksadress: Storgatan 70, 64330 VINGÅKER Telefon: +46(151)14100 E-post till Svenska kyrkan i Västra Vingåker och Österåker

Svenska kyrkan i Västra Vingåker och Österåker

Varmt välkommen till Västra Vingåkers och Österåkers församlingar! Vår förhoppning är att du skall känna dig välkommen hos oss, oavsett om du är troende, sökande, tvivlande eller väljer att beskriva dig själv på något annat sätt

Nu ändrar vi gudstjänsttid på söndagar i Västra Vingåkers kyrka.

Vi kommer att fira gudstjänst kl. 10.00 med kaffeservering efter gudstjänsten.

I Österåkers kyrka firas gudstjänst kl. 17.00.

Veckans program

Dop är glädje och fest oavsett när i livet dopet sker.

Det är svårt att förlora en anhörig. Vi i Västra Vingåkers och Österåkers församlingar vill gärna vara ett stöd i ett svårt skede av livet.

Begravning

Besök våra kyrkor

Västra Vingåkers kyrka Bild: Maud Petterson

Västra Vingåkers kyrka ligger i norra delen av Vingåkers samhälle och är öppen vardagar 8-16 och på helger i samband med gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Österåkers kyrka och klockstapel Bild: Per Hökpers

Österåkers kyrka ligger i Österåker, cirka 1 mil norr om Vingåkers tätort och är vanligtvis öppen alla dagar kl 9-16.