Vaxholms församling Besöksadress: Hamngatan 25, 18532 Vaxholm Postadress: BOX 38, 18521 VAXHOLM Telefon:+46(8)54130003 E-post till Vaxholms församling

Barn 0-6 år

Barnverksamheten är en del av församlingens dopundervisning. Vi vill ge kunskap om kristen tro och kristna värderingar i en trygg, harmonisk och kärleksfull miljö. Ge föräldrar stöd i deras föräldraroll. Skapa mötesplatser för unga.

Öppna förskolan
Här träffas vi, barn och vuxna tillsammans, för att leka, pyssla, sjunga, umgås och lära känna varandra och kyrkan. Fika och mellanmål finns till självkostnadspris. Ingen anmälan behövs.

Här hittar du församlingens öppna förskolor
Resarö Öppna förskola:
Måndagar kl.9-13
Fredagar kl.9-13

Adress: Resarö församlingsgård, Överbyvägen 1, mellan skolan och affären.
Telefon: 08 - 541 717 16, 541 717 01
Epost till Lena Dahlgren
Epost till Annika Ericsson

Babymassage  i Resarö kapell - Hör av dig till Lena om du vill gå kurs!
I Resarö församlingsgård.
Ledare är förskollärare Lena Dahlgren, certifierad instruktör.
Kostnad 300 kr.
För frågor, intresse av kurs och anmälan hör av dig till Lena Dahlgren på telefon 541 717 16 (direkt) eller
541 300 03 (vx).
Kursen arrangeras av Svenska kyrkan Vaxholm i samarbete med Sensus studieförbund.