Mötesplatser för dig: kurser, studiecirklar och föredrag

Möjligheter för Dig i form av kurser, studiecirklar och föredrag, välkommen!

Trivselträffarna hösten 2021
Varmt välkommen på våra öppna träffar. Torsdagar kl.13-15
i Gamla brandstationen.
Vi träffas under lättsamma former och hjälps åt med att göra fika. Vi pratar om dagsaktuella frågor och sådant som ligger "närmast hjärtat"
Kontakt: Christina Bursjö, diakon

Vaxholmsträffarna  hösten 2021:
14 september ”Musikkryss och lite allsång” tillsammans med
Bengt Vilhelmsson, sång och gitarr. Till sånger och schlagers löser vi ett korsord.

12 oktober ”Psalmförfattaren Lina Sandells liv i ord och ton”
gestaltat av Emy Stahl. Blott en dag. Tryggare kan ingen vara. En liten stund med Jesus. Många av våra mest kända psalmer är signerade Lina Sandell-Berg. Men vem var hon?

9 november ”Trubbelgrubbel Glädjebubbel”, Hasse Lind sjunger Olle Adolphson. Möten med olika svenska vispoeter. Tolkningarna är personliga, fyllda av musikalisk enkelhet och värme. I poesin finns de enkla och stora frågorna. Med omsorg och skicklighet lyfter de olika instrumenten fram innehållet i visorna. Här finns närhet och glädje.

14 december  ”En strålande jul” med Lena Nilsson, sång och Carina E Nilsson, piano. Med värme, glädje och sin fantastiska sångröst tar Lena
Nilsson, tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson med er in i julens underbara värld. En blandning av de gamla vackra klassikerna och lite nyare jultongångar i deras egen, personliga tappning. Härligt sväng och julstämning utlovas!

Kontaktpersoner:
Christina Bursjö, diakon
Epost till Christina

Maria Watolla, diakon
Tfn: 08-541 717 08
Epost till Maria

Madeleine Marcus
Församlingsvärd
Tfn:08-541 717 07
Epost till Madeleine:

Monica Adaniloaie
Församlingsvärd
Tfn: 08-541 717 13
Epost: Epost till Monica

Frivilliggruppen serverar soppa och smörgås, samt kaffe/varm dryck till självkostnadspris, klockan 12.30.
Kl.13 hälsar vi välkommen med en andakt innan dagens program börjar.
Varmt välkommen!
Kontakt: Christina Bursjö