Mötesplatser för dig: kurser, studiecirklar och föredrag

Möjligheter för dig. Kurser, studiecirklar och föredrag, välkommen!

Trivselträffarna våren 2022

Varmt välkommen på våra öppna träffar. Torsdagar kl.13-15
i Gamla brandstationen.
Vi träffas under lättsamma former och hjälps åt med att göra fika. Vi pratar om dagsaktuella frågor och sådant som ligger "närmast hjärtat"
Kontakt: Christina Bursjö, diakon
Tfn: 08-541 717 15

Vaxholmsträffarna  våren2022:

8 februari ”Hasse spelar Allan” - visföreställning av Hasse Lind. Bygger på
Allan Edwalls frodiga poesi och geniala melodier

8 mars ”Monica Z & jag” – Ett varmt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Artisten Lena Nilsson skapar tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson ett minnesvärt porträtt av Monicas artisteri  och person.

12 april Påsken vad är det vi egentligen firar? Hur firar du?

10 maj  Se hur i prydning jorden står! – en hyllning till sommarpsalmen!
Vad är ett starkare uttryck för vad sommaren och dess ankomst gör med oss än sommarpsalmen? Den berör på djupet vårt behov av ljus, hopp, glädje och att andas lättare – både i fysisk och i själslig mening.
   Skådespelerskan Catherine Jeppsson presenterar ett sommarprogram kring de älskade sommarpsalmerna och kända som okända visor och texter om saltstänkta klippor och hallonsnår! Dikter och berättelser vävs samman till en härlig sommarlyrisk upplevelse. Självklart ingår också det som gör psalmerna så älskade – församlingssången!

Kontaktpersoner:
Christina Bursjö, diakon