Mötesplatser för dig: kurser, studiecirklar och föredrag

Möjligheter för Dig i form av kurser, studiecirklar och föredrag, välkommen!

TRIVSELTRÄFFAR våren 2019
Varmt välkommen på våra öppna träffar. Torsdagar kl.13-15
i Gamla brandstationen.
Vi träffas under lättsamma former och hjälps åt med att göra fika. Vi pratar om dagsaktuella frågor och sådant som ligger "närmast hjärtat"
Kontakt: Christina Bursjö, diakon
Tfn: 08-541 717 15

VAXHOLMSTRÄFFARNA
Tisdagar kl. 12.30 Johannessalen

8 januari  ”Julgransplundring”
Kom och var med och låt oss dansa och sjunga kring julgranen
tillsammans med dragspelaren Arne Nyberg. Kaffe, saft och smörgås till
självkostnadspris.

12 februari  Den Svenska termosen- en 100 åring
Curth Andersson (projektledare för bergvärmeinstallationen) berättar om den Svenska termosens historia.

12 mars ”En frid(a) för själen”
En frid(a) för själen är en personlig, rolig och varm föreställning kring Anni-Frid Lyngstads musik med skådespelaren Anna Bromee.
Kom och upplev Anni-Frid Lyngstads över 30-åriga karriär. Scenberättelsen i denna personliga, musikaliska och ibland även humoristiska tribute-föreställning handlar om hur kreatören och artisten Anni-Frids musik och skapande inspirerar och berör genom livet.

9 april  ”Från Palmsöndag till Påskdag”
”Berättardags” Jag minns min påsk. Tid för personliga möten på djupet. Tag gärna med dig en vän och kom och lyssna och berätta och diskutera med varandra om hur påsken var och fortfarande är. Vi läser även texter som kan stärka oss och få oss att fundera och glädjas över påskens budskap.

För den som vill samlas vi ca 12.30 för en kopp kaffe och smörgås till självkostnadspris. Klockan 13.00 startar programmen med en kort andakt för att sedan välkomna dagens evenemang.

Christina Bursjö, diakon
Tfn: 08-541 717 15
Epost till Christina

Maria Watolla, diakoniassistent
Tfn: 08-541 717 08
Epost till Maria

Ewa Leijdström, församlingsvärd
Tfn: 08-541 717 07
Epost till Ewa

Frivilliggruppen serverar soppa och smörgås, samt kaffe/varm dryck till självkostnadspris, klockan 12.30.
Kl.13 hälsar vi välkommen med en andakt innan dagens program börjar.
Varmt välkommen!
Kontakt: Ewa Leijdström, församlingsvärd