Vaxholms församling Besöksadress: Hamngatan 25, 18532 Vaxholm Postadress: BOX 38, 18521 VAXHOLM Telefon:+46(8)54130003 E-post till Vaxholms församling

Ungdomsledarutbildning

Torsdagar jämn vecka kl.17-19 Resarö församlingsgård

Ungdomsledarutbildningen är en utbildning för församlingens konfirmerade ungdomar.Ungdomarna får pedagogiska verktyg för olika ledaruppdrag i församlingen. Det kan innebära att leda lekar på konfirmationsträffar och läger, leda enklare lektioner, planera läger, aktiviteter och hålla andakter. I utbildningen ingår praktik under konfirmationsträffar och gudstjänster samt på SKUV kvällar.

Anmälan görs till Andreas Lund
Epost till Andreas