Hyra församlingsgård

Våra församlingsgårdar i Vaxholm och i Resarö kapell

Information om bokning av våra lokaler!

Under perioden juni-augusti sker ingen extern uthyrning i någon av våra församlingsgårdar, förutom uthyrning av sal vid begravningskaffe.

Sedan under höstens fortsatta arbete med installation av bergvärme i Vaxholms kyrka, kommer våra möjligheter till uthyrning i församlingsgården i Vaxholm och Johannessalen, fortsätta att vara begränsade. Förutom vår egen verksamhet så kommer salen endast hyras ut till dop- och begravningskaffe.

Vaxholms församlingssal
Platsbegränsning i Johannessalen, 106 personer enligt brandföreskrifter. I tillhörande kök finns porslin för ca 80 personer. Hjärtstartare finns utanför salen. Beställaren ansvarar för att lokalens föreskrifter följs. Vid olycka ring alltid SOS alarm, 112. Rökning är inte tillåten i någon av våra lokaler.

Resarö församlingssal
Platsbegränsning i salen, 40 personer enligt brandföreskrifter. I tillhörande kök finns porslin för ca 40 personer. Vi hyr ut till dop- och begravningskaffe, och andra ändamål, dock ej bröllopsfest/fest. Beställaren ansvarar för att lokalens föreskrifter följs. Vid olycka ring alltid SOS alarm, 112. Rökning är inte tillåten i någon av våra lokaler.

Nedan ser du priser samt viss praktisk information

UTHYRNINGSPRISER VAXHOLMS FÖRSAMLING
GÄLLER FROM 1 JANUARI 2018

Hyra till och med 4 timmar räknas som en halvdag, mer än 4 timmar räknas som en heldag.

Dopfamiljer, dödsbon tillhöriga i Svenska kyrkan:
940: - heldag

Ideella föreningar, SPF, PRO, skolan:
Resarö: 940: - heldag, 470: - halvdag

Kyrkliga organisationer, Röda korset, Rädda barnen, Scouterna, gratis 1 gång per termin vid en motprestation såsom ex. kyrkkaffe.

Kommun/landsting, andra större
organisationer, föreningar, bostadsrättsföreningar:
Resarö 3120: - heldag, 1820: - halvdag

Företag/kommersiella:
Resarö 6230: - heldag, 3120: - halvdag

Vaxholms kyrka, Resarö kapell och Bogesunds slottskapell
Uthyrning av dessa lokaler skall godkännas av församlingens kyrkoherde.

Praktisk information vid uthyrning av någon av församlingens lokaler:

Tillgång till lokalerna har man endast under samma dag/kväll som man har bokat.

Det finns inte möjlighet att duka dagen före alternativt städa dagen efter i hyrd lokal. Ni får gärna möblera om, men återställ till tidigare möblering. Var aktsam om våra golv och inventarier. Lyft möblerna vid förflyttning av bord och stolar.

Städ- och förbrukningsmaterial finns att tillgå. Utebliven städning och/eller återställande av möblering debiteras extra och enligt gällande aktuell städtaxa per påbörjad timme.

I våra fastigheter har vi olika lokaliteter och verksamheter, därför kan det finnas personal i byggnaden under uthyrningstiden.

Församlingen önskar er en trevlig vistelse!

Bilden  visar var i anslutning till kyrka och församlingsgård du får parkera.

Parkering i Vaxholm