Vaxholms församling Besöksadress: Hamngatan 25, 18532 Vaxholm Postadress: BOX 38, 18521 VAXHOLM Telefon:+46(8)54130003 E-post till Vaxholms församling

Hyra församlingsgård

Våra församlingsgårdar i Vaxholm och i Resarö kapell

Information om bokning av våra lokaler

Vaxholms församlingssal
Platsbegränsning i Johannessalen, 106 personer enligt brandföreskrifter. I tillhörande kök finns porslin för ca 80 personer. Hjärtstartare finns utanför salen. Beställaren ansvarar för att lokalens föreskrifter följs. Vid olycka ring alltid SOS alarm, 112. Rökning är inte tillåten i någon av våra lokaler.

Resarö församlingssal
Platsbegränsning i salen, 40 personer enligt brandföreskrifter. I tillhörande kök finns porslin för ca 40 personer. Vi hyr ut till dop- och begravningskaffe, och andra ändamål, dock ej bröllopsfest/fest. Beställaren ansvarar för att lokalens föreskrifter följs. Vid olycka ring alltid SOS alarm, 112. Rökning är inte tillåten i någon av våra lokaler.

Nedan ser du priser samt viss praktisk information

UTHYRNINGSPRISER VAXHOLMS FÖRSAMLING
GÄLLER FROM 2019-01-01

Hyra till och med 4 timmar räknas som en halvdag, mer än 4 timmar räknas som en heldag.

Johannessalen och Resarö församlingssal:Församlingen, insamlingsorganisationer och kyrkliga organisationer:

Kommersiella företag
Heldag: 6500 kr Halvdag: 3250 kr

Kommunen och andra större organisationer, föreningar och dödsbon som inte är församlingstillhöriga, samt skolan
Heldag: 4000 kr  Halvdag: 2000 kr

Dödsbon och dopfamiljer som tillhör församlingen
Heldag: 500 kr

Ideella föreningar, pensionärsföreningarna PRO och SPF samt Andreaskyrkan
Heldag: 1000 kr Halvdag: 500 kr

Användning av AV-utrustningen (kräver insats av personal)
Heldag: 1000 kr

Matteusrummet, Lukasrummet och Gamla brandstationen:

Församlingen, insamlingsorganisationer och kyrkliga organisationer

Kommersiella företag
Heldag: 2300 kr Halvdag: 1150 kr

Heldag: 1500 kr Halvdag: 750 kr

Dödsbon och dopfamiljer som tillhör församlingen
Heldag: 200 kr

Ideella föreningar, pensionärsföreningarna PRO och SPF samt Andreaskyrkan
Heldag: 500 kr Heldag: 250 kr

Vaxholms kyrka och Resarö kapell:

Uthyrning av dessa lokaler ska godkännas av kyrkoherden
Om hyresgästens verksamhet gagnar församlingen
Om hyresgästen har kommersiell verksamhet
Heldag: 7000 kr

Bogesunds slottskapell:

Uthyrning av denna lokal ska godkännas av kyrkoherden

Praktisk information vid uthyrning av någon av församlingens lokaler:

Tillgång till lokalerna har man endast under samma dag/kväll som man har bokat.

Det finns inte möjlighet att duka dagen före alternativt städa dagen efter i hyrd lokal. Ni får gärna möblera om, men återställ till tidigare möblering. Var aktsam om våra golv och inventarier. Lyft möblerna vid förflyttning av bord och stolar.

Städ- och förbrukningsmaterial finns att tillgå. Utebliven städning och/eller återställande av möblering debiteras extra och enligt gällande aktuell städtaxa per påbörjad timme.

I våra fastigheter har vi olika lokaliteter och verksamheter, därför kan det finnas personal i byggnaden under uthyrningstiden.

Församlingen önskar er en trevlig vistelse!

Bilden  visar var i anslutning till kyrka och församlingsgård du får parkera.

Parkering i Vaxholm