Tre män sitter vid sina instrument.

Aktuellt

Svenska Psalmjazztrion tolkar Bach. Lunchmusik i Vaxholms kyrka onsdag 28 september kl. 12

Du kan betala med swish i kyrka och församlingsgård.

Musikverksamhet, konsert- 123 535 86 68
Kollekt- 123 085 03 54
Bokbord- 123 511 02 26
Ljus- 123 607 13 44
Barnverksamhet- 123 218 30 44

Lunchmusik

Onsdag 28 september kl. 12 Vaxholms kyrka
Svenska Psalmjazztrion tolkar Bach.

Konsert för Världens barn

Tisdag 4 oktober kl. 19 Vaxholms kyrka.
Sånger för Världens barn med Emma Wiklund och Alva Wiklund, Robert Öberg och Mats Törnqvist. Sånger av Gösta Linderholm, Ted Gärdestad, Håkan Hellström, Benny Andersson m. fl. Entré: 100 kr - går oavkortat till insamlingen för Världens barn. För varje entré lägger Mats och Gunilla Törnqvist in ytterligare 50 kr till insamlingen

Kom å sjungkören hälsar nya medlemmar välkomna

Kom å sjung med oss! Vi sjunger lättare repertoar under lättsamma former.
Vi träffas onsdagskvällar kl. 19-21 i församlingsgården
Kontakta Fredric Hellgren om du vill vara med:
fredric.hellgren@svenskakyrkan.se   08-541 717 18

Loppis stängd tillsvidare

På grund av problem i lokalen för loppisen kommer vi inte kunna öppna 1 september. Tills vi har hittat en lösning, alternativt en ny lokal är loppisen stängd.

Jerry Högberg tillförordnad kyrkoherde

Just nu är kyrkoherde Madeleine Sarenfält sjukskriven och tillförordnad kyrkoherde är Jerry Högberg. Han nås på tel. 08-541 717 11 eller epost: jerry.hogberg@svenskakyrkan.se

Trivselträffarna

Vi träffas varannan torsdag kl. 13 i gamla brandstationen fram till  8 december.
Med start 1/9.

Gudstjänster och musik

Här hittar du dem:

Gräsmattan får blomma

Ängar tillhör våra mest artrika miljöer, medan klippta gräsmattor är väldigt artfattiga. Vaxholms församling vill hjälpa insekterna genom att omvandla vissa gräsmattor till ängsytor. Därför låter vi vissa ytor vara oklippta.
På blommande ängar hittar våra pollinatörer mat och fjärilslarver hinner utvecklas till nya fjärilar. Tack för din förståelse. Tillsammans gör vi skillnad.

Fler möjligheter till samtalsstöd

Samtalsjour för döva via bildtelefon hittar du här.

Kontaktuppgifter till Finskspråkig jourtelefon hittar du här.

Telefonkontakt med våra präster och diakoner

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du behöver prata med någon, om du känner oro eller är ensam, eller bara vill prata. Under expeditionstid kan du ringa
08-541 300 03 och be att få tala med präst eller diakon.
Om du behöver tala med en präst under kväll eller natt (kl. 17-06) så finns Jourhavande präst på tel: 112.

Nyhetsbrev

Om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev och få reda på vad som händer i församlingen, konserter och andra evenemang. Fyll i formuläret längst ned på den här sidan eller skriv till vaxholm.forsamling@svenskakyrkan.se och kom ihåg att skriva din epostadress.

Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.