Vaxholms kyrka med bänkar och gång mot koret.

Välkommen in i Vaxholms kyrka. Måndag-fredag kl. 12.30-16.30 27/6-19/8.

Du kan betala med swish i kyrka och församlingsgård.

Musikverksamhet, konsert- 123 535 86 68
Kollekt- 123 085 03 54
Bokbord- 123 511 02 26
Ljus- 123 607 13 44
Barnverksamhet- 123 218 30 44

Sommarens gudstjänster

Här hittar du dem:

Gräsmattan får blomma

Ängar tillhör våra mest artrika miljöer, medan klippta gräsmattor är väldigt artfattiga. Vaxholms församling vill hjälpa insekterna genom att omvandla vissa gräsmattor till ängsytor. Därför låter vi vissa ytor vara oklippta.
På blommande ängar hittar våra pollinatörer mat och fjärilslarver hinner utvecklas till nya fjärilar. Tack för din förståelse. Tillsammans gör vi skillnad.

Kyrkloppis
Kyrkloppis har sommarstängt men öppnar 1 september.
Under sommaren kan vi inte ta emot kläder. Lämna inte kläder/påsar utanför
dörren.

Fler möjligheter till samtalsstöd

Samtalsjour för döva via bildtelefon hittar du här.

Kontaktuppgifter till Finskspråkig jourtelefon hittar du här.

Telefonkontakt med våra präster och diakoner

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du behöver prata med någon, om du känner oro eller är ensam, eller bara vill prata. Under expeditionstid kan du ringa
08-541 300 03 och be att få tala med präst eller diakon.
Om du behöver tala med en präst under kväll eller natt (kl. 17-06) så finns Jourhavande präst på tel: 112.

Nyhetsbrev

Om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev och få reda på vad som händer i församlingen, konserter och andra evenemang. Fyll i formuläret längst ned på den här sidan eller skriv till vaxholm.forsamling@svenskakyrkan.se och kom ihåg att skriva din epostadress.

Ja tack, jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.