Det här händer i församlingen.

Årets hederstecken

Årets hederstecken har tilldelats Urban Fredriksson med motiveringen:
Till en mästerlig person med bred kompetens, som finns till hands där det behövs. Att skriva Resarö kapells gedigna jubileumsskrift på bara sex veckor och putsa all mässing skinande blank i kyrkan till återinvigningen är bara några exempel. Ingen uppgift är för stor eller liten för denne man!

”Vi sjunger in Advent”

Söndag 9 december kl.16 Vaxholms kyrka
Kom-igånkören och David Risberg-baryton,
Christer Fredriksson-trumpet.
Kristina Ohlsén Runolf-Dirigent.

Vaxholmsträffarna med Alba Show Chorus

Tisdag 11 december kl.12.30 Församlingsgården.
Kom och upplev en gnistrande och sprakande musikalisk julkavalkad med en sångkvartett ur Alba Show Chorus.

Julförsäljning
Glögg och pepparkakor, kaffe med liten jultallrik och saffransbulle, 60:-/person. OBS! Servering och liten julmarknad öppnas kl.12. Dagens program inleds kl.13 med en kort andakt med diakon Christina Bursjö. Varmt välkomna

Musik i luciatid ”En flicka är född”

Torsdag 13 december kl.18 Vaxholms kyrka. I år framförs Luciamusik och Luciatåg med fokus på flickor i världen. Vi vill med det här firandet samla in pengar till Svenska kyrkans internationella arbetes julkampanj ”En flicka är född”
Det kommer bla. ske genom paketauktion.
Fri entré men insamling till kampanjen. Insläpp från kl.17.30 och 300 personer får vara i kyrkan samtidigt av brandsäkerhetsskäl.

Kyrkkidzbarnen inviger barnens altarskåp

Tredje Advent söndag 16 december kl.11 Vaxholms kyrka Gudstjänst för stora och små. Invigning av barnens altarskåp. Kyrkkidzbarnen kommer visa de nysydda kläderna och skåpet. De kommer också sjunga fina Adventssånger.
Fika efteråt. Varmt välkomna!

”Veni Emmanuel” Julkonsert

Söndag 16 december kl.18 Vaxholms kyrka
Traditionell julkonsert med Vaxholms kyrkokör.
Johanna Nilsson -oboe och stråkkvartett.

Kyrkloppis

Välkommen att handla kläder, fika och prata på kyrkloppisen!
Under julkampanjstiden 2/12-6/1 går pengarna till
Svenska kyrkans internationella arbetes
julkampanj ”En flicka är född”
Julstängt 20/12-17/1. Öppnar 24/1 igen.

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya Dataskyddsförordningen i kraft, även kallad GDPR. Den nya förordningen gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.
För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hant

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan
Inträdesblankett