Det här händer i församlingen.

Välkommen in i Vaxholms kyrka

Kyrkan är öppen måndag-fredag kl.12.30-16.30. 25 juni- 3 augusti.
Välkommen in och drick kaffe/kall saft. Tänd ett ljus och sitt stilla en stund.

Program för musik i sommarkväll

Nytt gällande uthyrning av lokaler i församlingsgården i Vaxholm

Dataskyddsförordningen - GDPR

Den 25 maj 2018 träder den nya Dataskyddsförordningen i kraft, även kallad GDPR. Den nya förordningen gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.
För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.  Vi skyddar den information som du som medlem anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet. Du har enligt dataskyddsförordningen rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem, under förutsättning att din identitet kan bevisas. Läs mer om lagen på Datainspektionens hemsida.

Lediga tjänster:

Vaxholms församling söker kyrk- innevaktmästare 100%.

Loppis

Vår kyrkloppis är under omorganisering och öppettider kan komma att variera. Men, är trottoarprataren ute så är det öppet!
Hör gärna av dig om du vill hjälpa till som volontär.
Under sommaren, från 15 juni, har kyrkloppis stängt . Öppnar igen i september.

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan
Inträdesblankett