Vaxholms församling Besöksadress: Hamngatan 25, 18532 Vaxholm Postadress: BOX 38, 18521 VAXHOLM Telefon:+46(8)54130003 E-post till Vaxholms församling

Diakoni

När du inte vet vart du ska vända dig när du känner dig ensam, ledsen eller behöver någon att tala med, när du funderar över livet och tron, om du har hamnat i en trasslig situation kan du vända dig till oss diakoner, som har tystnadsplikt.

Kontakt Christina Bursjö, diakon: 08-541 717 15
Epost till Christina

Diakonens emblem

Maria Watolla, diakoniassistent: 08-541 717 08
Epost till Maria

Diakonens emblem
Ringen: Fadern, som omsluter allt.
Korset: Sonen, Jesus Kristus.
Duvan: Den helige Ande. Duvan med en frisk olivkvist påminner om duvan som Noa sände ut och som kom tillbaka med budskap om att det fanns liv på jorden. Så är diakonins ärende, på Kristi uppdrag och med den helige Andens hjälp ” gå med bud om liv”.