Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Uddevalla pastorat

Här finns mötesplatser för dig som söker eller önskar en kristen gemenskap eller är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

härlig vår!

Vi har precis firat påsk med budskapet att det goda har segrat. Kristus upplever hela världens lidande och nöd. Gud har inte lämnat oss åt vårt öde utan kämpar med oss. Det som händer i påsken är att vi minns vad som hänt och att Gud är med oss just nu.

Att leva i påskens ljus är att mer och mer förstå hur Gud vill hjälpa oss se våra liv med Hans möjligheter. Visst är livet ibland tungt. Det onda är lätt att upptäcka men inget kan på djupet krossa oss om Guds ande leder oss.

Jag tror att vi alla kan upptäcka det om vi bara låter tron få växa i oss.

Låt vår bön få bli: Gud låt mig få växa i tro så som jag ser naturen vakna till liv.

Ingvar Humlén

Köp din biljett i Dalabergskyrkans Café Basilika eller på pastorsexpeditionen. Pris: 50 kr. Samarr. Sensus

Tro hopp och kärlek

Lotterier, försäljning och underhållning av Pilgrimskören.
Kaffe och bakelse 30 kr, Endast kontant betalning.
Gåvor mottages tacksamt.
lör 28 apr 15.00 i Församlingshemmet

Sykretsens försäljning

Lotterier, försäljning och underhållning av Pilgrimskören. Kaffe och bakelse 30 kr, Endast kontant betalning. Gåvor mottages tacksamt. lör 28 apr 15.00 i Församlingshemmet