Svenska kyrkan i Uddevalla

Svenska kyrkan i Uddevalla Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan i Uddevalla Webbplats

Svenska kyrkan i Uddevalla

Här finns mötesplatser för dig som söker eller önskar en kristen gemenskap eller är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

Kom och lyssna till/sjung med i sånger från Taizé. En meditativ kväll.
söndag 28 augusti kl  18 Uddevalla kyrka

Taizégudstjänst

Kom och lyssna till/sjung med i sånger från Taizé. En meditativ kväll. söndag 28 augusti kl 18 Uddevalla kyrka

”Saligprisningarna: Himmelrikets karaktärsbeskrivning”
Sykars brunn börjar igen med en ny termin föredrag och samtal.
Allt under ledning av Magnus Haglund
S:t Mikaelsgården söndag 4 september  14.30

Nyfiken på kristen tro

”Saligprisningarna: Himmelrikets karaktärsbeskrivning” Sykars brunn börjar igen med en ny termin föredrag och samtal. Allt under ledning av Magnus Haglund S:t Mikaelsgården söndag 4 september 14.30

Nu börjar snart alla grupper för små och stora!

Barn och familj

Nu börjar snart alla grupper för små och stora!

Välkommen till konserter, musikgudstjänster eller varför inte sjunga i kör?
Vi ser fram emot en musikalisk hösttermin!

Musik

Välkommen till konserter, musikgudstjänster eller varför inte sjunga i kör? Vi ser fram emot en musikalisk hösttermin!

Välkommen att söka pengar ur vår fond på nytt i september 2016. För att söka ska du vara medlem i Svenska kyrkan.

Pengar att söka

Suomenkielinen toiminta Uddevallan seurakuntayhtymässä yhdessä Uddevallan Suomiseuran kanssa.

På finska sommaren 2016

Är du nyfiken på Svenska kyrkan och vad kristen tro är? Då är du välkommen att delta i konfirmationsundervisningen som finns i våra fyra församlingar.

Konfirmation

Tillgänglighetsrådet arbetar aktivt med att se till att alla, så långt  det är möjligt, ska kunna vara med i kyrkans verksamheter oavsett handikapp.

Tillgänglighetsrådet

Tillgänglighetsrådet arbetar aktivt med att se till att alla, så långt det är möjligt, ska kunna vara med i kyrkans verksamheter oavsett handikapp.