Svenska kyrkan i Uddevalla

Svenska kyrkan i Uddevalla Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Svenska kyrkan i Uddevalla Webbplats

Svenska kyrkan i Uddevalla

Här finns mötesplatser för dig som söker eller önskar en kristen gemenskap eller är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

PRÄSTEN OCH ASYLBOENDET-Kyrkan är inget museum tänkte prästen Ingvar Humlén och föreslog att bygga om kyrkobyggnaden för asylsökande. För vad ska vi göra av alla tomma kyrkor? Förslaget har mött både entusiasm och motstånd.

Program om Bleketkyrkan på P1

BÄVE KYRKA-TISDAGSCAFÉ
Tisdagar kl 14 från 28 juni till 9 augusti
Överraskningar; Lös Lasses klurigheter;Fika 20 kr.

DALABERRGSKYRKAN-CAFÉ BASILIKA

SARONHUSET
-Träffpunkten öppen varje vardag kl 9 till 16.
Lunch mån, tis, ons och fredag kl 12 till 13.45.

Det händer i sommar

BÄVE KYRKA-TISDAGSCAFÉ Tisdagar kl 14 från 28 juni till 9 augusti Överraskningar; Lös Lasses klurigheter;Fika 20 kr. DALABERRGSKYRKAN-CAFÉ BASILIKA Öppet tisdagar kl 15 till 18 och fredagar kl 10 till 13 (stängt 1 juli till 5 aug). SARONHUSET -Träffpunkten öppen varje vardag kl 9 till 16. Lunch mån, tis, ons och fredag kl 12 till 13.45.

Välkommen att söka pengar ur vår fond på nytt i september 2016. För att söka ska du vara medlem i Svenska kyrkan.

Pengar att söka

Suomenkielinen toiminta Uddevallan seurakuntayhtymässä yhdessä Uddevallan Suomiseuran kanssa.

På finska sommaren 2016

Är du nyfiken på Svenska kyrkan och vad kristen tro är? Då är du välkommen att delta i konfirmationsundervisningen som finns i våra fyra församlingar.

Konfirmation

Tillgänglighetsrådet arbetar aktivt med att se till att alla, så långt  det är möjligt, ska kunna vara med i kyrkans verksamheter oavsett handikapp.

Tillgänglighetsrådet

Tillgänglighetsrådet arbetar aktivt med att se till att alla, så långt det är möjligt, ska kunna vara med i kyrkans verksamheter oavsett handikapp.