Uddevalla pastorat Besöksadress: Kvarnbergsgatan 2-4, 45132 UDDEVALLA Postadress: Box 262, 45117 UDDEVALLA Telefon: +46(522)642100 E-post till Uddevalla pastorat

Uddevalla pastorat

Här finns mötesplatser för dig som söker eller önskar en kristen gemenskap eller är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

härlig vår!

Vi har precis firat påsk med budskapet att det goda har segrat. Kristus upplever hela världens lidande och nöd. Gud har inte lämnat oss åt vårt öde utan kämpar med oss. Det som händer i påsken är att vi minns vad som hänt och att Gud är med oss just nu.

Att leva i påskens ljus är att mer och mer förstå hur Gud vill hjälpa oss se våra liv med Hans möjligheter. Visst är livet ibland tungt. Det onda är lätt att upptäcka men inget kan på djupet krossa oss om Guds ande leder oss.

Jag tror att vi alla kan upptäcka det om vi bara låter tron få växa i oss.

Låt vår bön få bli: Gud låt mig få växa i tro så som jag ser naturen vakna till liv.

Ingvar Humlén

Bragernes kirkes Jentekor under ledning av Beate Strømme Fevang
Pernilla Ott, präst
sön 3 juni 11.00
Uddevalla kyrka

Högmässa

Bragernes kirkes Jentekor under ledning av Beate Strømme Fevang Pernilla Ott, präst sön 3 juni 11.00 Uddevalla kyrka

Sångsolist: Karl Peter Eriksson.
Per Weist, orgel.
Birgitta Brodén, dirigent