Kontakt

Strövelstorps församling Besöks- och postadress: Prästgårdsvägen 42, 26270 STRÖVELSTORP Telefon: +46(42)207019 E-post till Strövelstorps församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Strövelstorps församling

Församlingsexpeditionen tel 042- 20 70 19. Expeditionen är öppen för telefonsamtal,bokningar och besök på Prästgårdsvägen 42 i Strövelstorp, måndag-torsdag kl 10.00-12.00.

Välkommen att fira Lucia med oss!
Fredag den 7 december kl 18.30
Luciafirande i Ausås kyrka
Luciakaffe och lotterier i församlingshemmet.
Församlingskretsen arrangerar.

Söndag den 9 december kl 16.00
Luciagudstjänst i Strövelstorps kyrka
Luciakaffe i församlingshemmet efter gudstjänsten.

Luciafirande 2018

Välkommen att fira Lucia med oss! Fredag den 7 december kl 18.30 Luciafirande i Ausås kyrka Luciakaffe och lotterier i församlingshemmet. Församlingskretsen arrangerar. Söndag den 9 december kl 16.00 Luciagudstjänst i Strövelstorps kyrka Luciakaffe i församlingshemmet efter gudstjänsten.

Nu är vattnet avstängt för vintern på våra kyrkogårdar.

Vintertid

Nu är vattnet avstängt för vintern på våra kyrkogårdar.