Strövelstorps församling

Kontakt

Strövelstorps församling Besöksadress: Prästgårdsvägen 42, 26270 STRÖVELSTORP Telefon: +46(42)207019 E-post till Strövelstorps församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Strövelstorps församling

Vill du låta döpa ditt lilla barn? Eller är du ung eller vuxen och vill bli döpt själv? Dopet är en fest då vi firar att den som döps blir en del i Guds stora familj.

Dopet är en fest i Guds familj

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt.

Konfirmationen är ett minne för livet

Planerar ni ert bröllop? Då har ni en dag framför er som ger minnen för livet. En vigsel kan vara stor och pampig eller liten och intim. Det är helt upp till er hur ni vill säga ja till varandra.

Ett välsignat bröllop

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. I kyrkan gör vi det i en begravningsgudstjänst då vi överlämnar den som dött till Gud.

Begravningen ett sätt att säga farväl