Strövelstorps församling

Församlingsexpeditionen tel 0702-64 37 31. För frågor om gravar och kyrkogård, kontakta arbetsledande kyrkvaktmästare Per Holmgren tel 0738- 00 95 17. Expeditionen är öppen för telefonsamtal och besök mån-tors kl 10-12, på Prästgårdsvägen 42 i Strövelstorp. Du kan också maila till strovelstorps.forsamling@svenskakyrkan.se.

Vi söker REKTOR 100% till förskolan Änglagård i Strövelstorp

Välkommen till en liten förskola med stort <3!

Förskolan Änglagård

-en liten, trygg förskola i härlig miljö

Vi ber för vår värld

Nödrop för Ukraina

Församlingsliv

där du är

Alltid på söndagar. Alltid kl 17.00. där du är-gudstjänsterna har olika form och ofta mycket musik och stillhet.

Välkommen att vara konfirmand i Strövelstorps församling!

Att vara konfirmand är som att ge sig ut på en resa och få byta synvinkel på livet. Under konfirmandtiden gör vi några små resor till en andra platser, men framför allt kan det vara en inre resa där vi tillsammans och enskilt funderar kring livets stora frågor. Vem som helst kan bli konfirmand - huvudsaken är att man är nyfiken! Hoppas du vill göra resan med oss.

Boka dop och/eller vigsel

genom att maila strovelstorps.forsamling@svenskakyrkan.se eller ringa församlingsexpeditionen på 0702-64 37 31

Vy längs vägen mellan Starby och Össjö på Sankta Thoras pilgrimsled

Pilgrimsvandring

Vad skiljer en pilgrimsvandring från övriga promenader i naturen? Jo, man brukar säga att en pilgrim ber med fötterna. Vi tar med oss en andlig dimension på våra vandringar.

Barn och unga

Välkommen till våra barnaktiviteter!

Sång & musik

Ansvarig kyrkomusiker är Annis Wassenius, tel 073 - 81 09 511