En välsignad vigsel

Att säga ja till att dela sitt liv med en annan människa är stort. En vigsel i Svenska kyrkan kan ske i all enkelhet med bara brudparet, prästen och ett par vittnen närvarande – eller med ett stort bröllop och många gäster. Oavsett hur det sker gäller de löften man avger till varandra inför Gud.

Så roligt att ni har bestämt er för att gifta er i Strövelstorps församling!
Här finns några tankar som kan vara bra att ha med sig när den stora dagen närmar sig.

Vigsel är något man kanske vill boka i god tid för att vara säker på att få den dag och tid man önskar sig. Alla bokningar av vigsel sker genom församlingsexpeditionen i Strövelstorp. Inför det kommande året, tar vi emot vigselbokningar tidigast den 1oktober.

Vi firar i allmänhet vigselgudstjänster på lördagar och erbjuder tiderna 13.00, 15.00 och 17.00. Det brukar oftast inte vara något problem att boka den dag och tid man vill. De flesta vigslarna sker mitt i sommaren och på sensommaren i våra kyrkor.

Strövelstorps Församlingsexpedition

Strövelstorps församling

Församlingsexpeditionen

Mer om Strövelstorps Församlingsexpedition