Ett brudpar fotograferat från knäna och nedåt. Vi ser klänning och kostymbyxor. På fötterna har de sneakers.

Drop-in-vigsel

Vårens drop-in-vigsel skjuts på framtiden på rund av det rådande läget.

Störst av allt är kärleken. Låt inte arrangemanget kring ert bröllop hindra er. Vi vill göra det enklare för er. Det stora är att två människor väljer att dela livet tillsammans.

Vi står för präst, musiker, lokal för vigsel och bröllopsvittnen. Vi har till och med gjort ett urval av psalmer och sånger. Det ni behöver göra är att ansöka om hindersprövning via skatteverket.seoch ta med er det giltiga intyget samt giltiga id-handlingar. Minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan.

• Kom till Sollefteå församlingsgård någon gång mellan kl 11-14 den 30 maj. (Ni bokar ej tid).
  • Ni får träffa en präst och samtala om vigseln.
  • När det är ledigt i kyrkan alternativt andaktsrummet går vi över dit och förrättar vigseln.
  • Efter vigseln bjuds det på tårta, saft och kaffe i församlingsgården.

Kom som ni är – bara ni två eller med familj och vänner!