Dop helt enkelt!

Vårens drop-in-dop skjuts på framtiden på grund av det rådande läget.

Blev det inte av? Går du och funderar? Att låta döpa sig behöver inte ta mycket tid, kraft eller pengar i anspråk. Och framför allt - det är aldrig försent!

Välkommen att på ett enkelt, kravlöst men ändå högtidligt sätt bli döpt (eller låta döpa ditt/dina barn). Det är aldrig för sent eller för tidigt för dop!

• Kom till Sollefteå församlingsgård mellan kl 11-14 den 30 maj. (Du bokar ej tid)
  • Du får träffa en präst och samtala om dopet.
  • När det är ledigt i kyrkan alternativt andaktsrummet går vi över dit och du blir döpt.
  • Efter dopet bjuds det på doptårta, saft och kaffe i församlingsgården.

Kom som du är – ensam eller med familj och vänner! Barn under 18 år behöver samtliga vårdnadshavares tillstånd. Det finns dopklänning för barn och dopdräkt för vuxna att låna, men det går utmärkt att döpas i sina vanliga kläder. Eventuella faddrar/gudföräldrar ska vara döpta – de kan självklart också döpas vid detta tillfälle.
Allt är helt kostnadsfritt!