Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde Besöksadress: Kyrkogatan 5, 54130 SKÖVDE Postadress: BOX 183, 54124 SKÖVDE Telefon: +46(500)476500 E-post till Svenska kyrkan i Skövde Webbplats

Svenska kyrkan i Skövde

Här är mötesplatsen för dig som söker eller önskar kristen gemenskap och är nyfiken på vad kristen tro kan vara. Vill du veta det senaste, klicka på bilden för Nyheter!

Här möter du andra föräldrar och barn för att umgås, leka, fika och sjunga tillsammans.

Sångstund/öppet hus för föräldrar och barn

När Jesus levde på jorden berättade han om Guds villkorslösa kärlek till människorna. Han visade också hur han vill att vi lever och hur vi är mot varandra och skapelsen – och sprider Guds kärlek vidare. Det är utgångspunkten för Svenska kyrkans arbete idag.

Vårt arbete - länk till Svenska kyrkan i Uppsala