Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde Besöksadress: Kyrkogatan 5, 54130 SKÖVDE Postadress: BOX 183, 54124 SKÖVDE Telefon: +46(500)476500 E-post till Svenska kyrkan i Skövde Webbplats

Svenska kyrkan i Skövde

Här är mötesplatsen för dig som söker eller önskar kristen gemenskap och är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

Kalender för vad som händer i våra kyrkor hittar du nedan och längst upp till höger.

Välkomna till Skövdes första Fair Trade-Café!

Café Prostgården

Välkomna till Skövdes första Fair Trade-Café!

Det är du och dina funderingar som är viktiga.
Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Konfirmand2016 - 2017

Det är du och dina funderingar som är viktiga. Konfirmandtiden är för dig att fundera kring viktiga frågor om livet, Gud och den kristna tron. Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Här ser du affischer för vad som händer i våra kyrkor.

Gudstjänst och musik

Här ser du affischer för vad som händer i våra kyrkor.

I kyrkan möts det jordiska och det himmelska. I både vardag och fest i kyrkan finns stråk av det eviga och det heliga, med en öppenhet för det moderna livets villkor.

Medlemskap och engagemang

Här hittar du oss också!