Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde Besöksadress: Kyrkogatan 5, 54130 SKÖVDE Postadress: BOX 183, 54124 SKÖVDE Telefon: +46(500)476500 E-post till Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde

Här är mötesplatsen för dig som söker eller önskar kristen gemenskap och är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

Kyrkan finns i vardagen men också på ett särskilt sätt i samband med livets stora händelser.

Dop - vigsel - begravning

Sinnesromässa, Kaffevrå i S:t Johannes, Forum Helena, Introkurs i Kristen tro, Stöd i sorg, Frukost, Sopplunch, After Work, Pilgrim.

Mötesplatser

Tervetuloa Ruotsin kirkon suomenkieliseen toimintaan. Lue seurakuntalehtemme, josta löydät ajankohtaiset tiedot ohjelmasta, mitä tapahtuu ja missä.

Suomenkielinen toiminta

Det är du och dina funderingar som är viktiga.
Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Konfirmand 2017 - 2018

Det är du och dina funderingar som är viktiga. Konfirmandtiden är för dig att fundera kring viktiga frågor om livet, Gud och den kristna tron. Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.