Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde Besöksadress: Kyrkogatan 5, 54130 SKÖVDE Postadress: BOX 183, 54124 SKÖVDE Telefon: +46(500)476500 E-post till Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde

Här är mötesplatsen för dig som söker eller önskar kristen gemenskap och är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

Reformationsjubileum i Skara 28 oktober

I slutet av oktober uppmärksammas 500-årsminnet av reformationens början. Det sker med ett späckat program i Skara den 28 oktober. På söndagen, den 29 oktober, uppmärksammas reformationen i gudstjänsten runtom i stiftets församlingar och pastorat.

Programmet för dagen hittar du här:
Skara stift/reformationsjubileum 28 oktober

Välkommen Café Prostgården. Öppet to - fr kl. 10 - 16 och lö 10 - 13.

Café Prostgården

Välkommen Café Prostgården. Öppet to - fr kl. 10 - 16 och lö 10 - 13.

Det är du och dina funderingar som är viktiga.
Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Konfirmand 2017 - 2018

Det är du och dina funderingar som är viktiga. Konfirmandtiden är för dig att fundera kring viktiga frågor om livet, Gud och den kristna tron. Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Kyrkan finns i vardagen men också på ett särskilt sätt i samband med livets stora händelser.

Dop - vigsel - begravning

Musiken berör, där orden inte räcker till kan musiken nå oss med glädje, tröst, stillhet och uppmuntran. Gå med någon av våra olika körer för alla åldrar eller läs om musikkonserterna under terminen!

Körmusik

Tervetuloa Ruotsin kirkon suomenkieliseen toimintaan. Lue seurakuntalehtemme, josta löydät ajankohtaiset tiedot ohjelmasta, mitä tapahtuu ja missä.

Suomenkielinen toiminta

Sinnesromässa, Kaffevrå i S:t Johannes, Forum Helena, Introkurs i Kristen tro, Stöd i sorg, Frukost, Sopplunch, After Work, Pilgrim.

Mötesplatser