Svenska kyrkan i Skövde

Svenska kyrkan i Skövde Besöksadress: Kyrkogatan 5, 54130 SKÖVDE Postadress: BOX 183, 54124 SKÖVDE Telefon: +46(500)476500 E-post till Svenska kyrkan i Skövde Webbplats

Svenska kyrkan i Skövde

Här är mötesplatsen för dig som söker eller önskar kristen gemenskap och är nyfiken på vad kristen tro kan vara.

Den 17 september 2017  får alla medlemmar i Svenska kyrkan som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem för de kommande fyra åren.

Kyrkoval 2017

Den 17 september 2017 får alla medlemmar i Svenska kyrkan som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem för de kommande fyra åren.

Lediga tjänster i Skövde församling

Välkommen Café Prostgården. Öppet må - fr kl. 9 - 12. Här hittar du även caféprogrammet för sommaren.

Café Prostgården

Det är du och dina funderingar som är viktiga.
Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Konfirmand 2017 - 2018

Det är du och dina funderingar som är viktiga. Konfirmandtiden är för dig att fundera kring viktiga frågor om livet, Gud och den kristna tron. Det är en tid att upptäcka mer om dig själv och växa som människa.

Kyrkan finns i vardagen men också på ett särskilt sätt i samband med livets stora händelser.

Dop - vigsel - begravning

Musiken berör, där orden inte räcker till kan musiken nå oss med glädje, tröst, stillhet och uppmuntran. Gå med någon av våra olika körer för alla åldrar eller läs om musikkonserterna under terminen!

Körmusik

Tervetuloa Ruotsin kirkon suomenkieliseen toimintaan. Lue seurakuntalehtemme, josta löydät ajankohtaiset tiedot ohjelmasta, mitä tapahtuu ja missä.

Suomenkielinen toiminta

Sinnesromässa, Kaffevrå i S:t Johannes, Forum Helena, Introkurs i Kristen tro, Stöd i sorg, Frukost, Sopplunch, After Work, Pilgrim.

Mötesplatser