Suomenkielinen toiminta

Svenska kyrkan i Skövdes finskspråkiga församlingsliv

Tervetuloa mukaan seurakunnan suomenkieliseen toimintaan.

Sunnuntaisin on jumalanpalvelus klo 13 Matteuksen kirkolla (ks. tarkemmat tiedot ohjelmasta SYKSY 2020)
Maanataisin on lastenkerho klo 17-18.15 Matteuksen kirkolla alkaen 7/9, (koronan takia ilmoita  tulostasi Outille eukäteen, ks. yhteystiedot alempana).
Rukousyhteys tiistaisin klo 19-20 tekstiviesteinä, rukousaiheita voi  lähettää nro: 070 5494114 (Outi), josta ne jaetaan rukouspiiriläisille. Rukouspyynnön voi jättää myös nimettömänä, kirjoita viestiin tämä toivomus, jos haluat pysyä tuntemattomana. Rukoilemme mielellämme puolestasi.

Suomenkielinen lähiradio (Svenska kyrkan i Skövde på finska):
Lähiradio-ohjelmia voit kuunnella taajuudella 90,4 MHz tai netistä osoitteesta www.radioskovde.se (nettilähetykset kuuluvat vain suorina lähetyksinä, niitä ei varastoida).
Sunnuntai-iltaisin on radio- ohjelma klo 19-20, josta uusinta keskiviikkoiltaisin klo 19-20.

Seuraavina sunnuntaina on radiojumalanpalvelus klo 13: 20/9, 11/10, 1/11 (tällöin ei ole jumalanpalvelusta Matteuksen kirkolla).
Muista tilaisuuksista ilmoitetaan myöhemmin.

RAJOITUKSET:
Tällä hetkellä koronan vuoksi tilaisuuksiin saa tulla korkeintaan 50 henkeä. Jos haluat varmistaa paikkasi jossain tietyssä tilaisuudessa (esim. Kauneimmat joululaulut…), tee etukäteisilmoitus ja paikanvaraus Outille 070 5494114, outi.syrjatie@svenskakyrkan.se. Paikat täytetään ilmoitus– ja saapumisjärjestyksessä.Näihin rajoituksiin voi tulla muutoksia. Seuraamme tilannetta ja informoimme sitä mukaan, kun saamme lisää tietoa. Yleiset varotoimenpiteet ovat voimassa kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa (turvavälit, käsihygienia, yskiminen, niistäminen, pärskiminen nenäliinaan tai kyynertaipeeseen, oireelliset jäävät kotiin….).   PIDETÄÄN HUOLTA TOISISTAMME!

Download Syksy 2020 Pdf
Outi Syrjätie