Suomenkielinen toiminta

Svenska kyrkan i Skövdes finskspråkiga församlingsliv

Rukousyhteys tiistaisin klo 19-20 tekstiviesteinä, rukousaiheita voi  lähettää nro: 070 5494114 (Outi), josta ne jaetaan rukouspiiriläisille. Rukouspyynnön voi jättää myös nimettömänä, kirjoita viestiin tämä toivomus, jos haluat pysyä tuntemattomana. Rukoilemme mielellämme puolestasi.

Suomenkielinen lähiradio (Svenska kyrkan i Skövde på finska):

Lähiradio-ohjelmia voit kuunnella taajuudella 90,4 MHz tai netistä osoitteesta www.radioskovde.se (nettilähetykset kuuluvat vain suorina lähetyksinä, niitä ei varastoida).

Sunnuntai-iltaisin on radio- ohjelma klo 19-20, josta uusinta keskiviikkoiltaisin klo 19-20.

Tutustukaa myös  facebook.com

Rolf Heikkinens Blogg
Jag skriver min egen bok. Minä kirjoitan omaa kirjaa; omasta elämästäni. Rolf Heikkinen, präst Svenska kyrkan i Skövde bloggar om finsksvenska församlingslivet.

En man på sjön i en liten båt. Foto: pixabay
Rolf Heikkinen

Svenska kyrkan i Skövde

Finskspråkig präst, finska församlingsverksamheten