Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen till Kyrkogårdsförvaltningen. Här finns information om begravning, kyrkogårdar, skötsel, personal och öppettider för expeditionen.

BESÖKS OCH TELEFONTIDER HELGFRIA VARDAGAR

Måndag och torsdag kl. 9-12

Tisdag och onsdag kl. 13-15

Fredag STÄNGT

Tel: 0500 47 65 40 E-post: skovde.kgf@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Gamla Kungsvägen 50, 541 32 Skövde

Vid akuta ärenden helgfria vardagar mellan kl. 8-16 när expeditionen är stängd kontakta Kyrkogårdschef Niclas Sjöberg, tel. 0500-476544 eller Landskapsingenjör Ulrika Wejshag, tel. 0500-476545.

Kyrkogårdsförvaltningens kontor

Kyrkogårdsförvaltningen

Kontakt med personal på expeditionen och krematoriet hittar du här.

Gravplatser och skötsel

Kyrkogårdsförvaltningen erbjuder hjälp med gravskötsel och övriga tjänster. Nedan kan du läsa, lyssna och ladda ned dokument som rör gravsättning, gravskötsel samt prislistor.

Sök efter personer begravda i Skövde pastorat

På denna sida kan du söka efter personer begravda på någon av kyrkogårdarna i Skövde pastorat.

Sankta Birgittas begravningskapell.

S:ta Birgittas kapell & krematorium

I S:ta Birgittas kapell sker majoriteten av begravningsgudstjänsterna.

Kyrkogårdar i Skövde pastorat

Här finns alla kyrkogårdar i Skövde pastorat med information och vägbeskrivning.

Dioramat från ceremonilokalen ut mot naturen.

Skövde nya krematorium

Naturen blir altartavla i Skövdes nya krematorium Ett rum där himmelsljuset silas ner genom taket. Så beskrivs ceremonilokalen i Skövdes nya krematorium, som ska byggas i Ryd.