Foto: GustafHellsing/IKON

Pajala församling

Fantastiskt landskap och med naturen alldeles inpå knuten. Välkommen till Tornedalen!

Våra öppettider

Expeditionens öppettider
ndag, Tisdag, Fredag kl. 9-12
Onsdag stängt
Torsdag kl. 13-15

 

Välkommen ! 

Önskar Du hyra våra lokaler till  kalas, barnkalas, bröllop, minnesstund osv?  

För mer information kontakta expeditionen 0978-75880

 

Vi tar gärna emot kollekt via Swish: 123 198 80 13, märk kollekt  

Vi tackar Dig! 

Vi behöver hjälp till kyrkovalet med Valförrättare och Röstningsmottagare!
Har du möjlighet att hjälpa till?
Kontakta:

Ulrica Hammarström ulrica.hammarstrom74@gmail.com, 
Gunnel Eriksson      erikssong83@gmail.com 
Pastorsexpeditionen: pajala.forsamling@svenskakyrkan.se eller 
                  0978-75880------------------------------------------------------------Church election September 19, 2021 We need help for the church elections with Electoral appetizers and Voting recipients! Do you have the opportunity to help? Contact us: Ulrica Hammarström ulrica.hammarstrom74@gmail.com, Gunnel Eriksson erikssong83@gmail.com, Pastor expedition pajala.forsamling@svenskakyrkan.se or 0978-75880.

Kyrkoval Church election 19 september 2021

Vi behöver hjälp till kyrkovalet med Valförrättare och Röstningsmottagare! Har du möjlighet att hjälpa till? Kontakta: Ulrica Hammarström ulrica.hammarstrom74@gmail.com, Gunnel Eriksson erikssong83@gmail.com Pastorsexpeditionen: pajala.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0978-75880------------------------------------------------------------Church election September 19, 2021 We need help for the church elections with Electoral appetizers and Voting recipients! Do you have the opportunity to help? Contact us: Ulrica Hammarström ulrica.hammarstrom74@gmail.com, Gunnel Eriksson erikssong83@gmail.com, Pastor expedition pajala.forsamling@svenskakyrkan.se or 0978-75880.

Alla gruppverksamheter inställda pga. rådande omständigheter tillsvidare! Vi följer folkmyndighetens restriktioner. 

 

Læstadiusmuséet och - pörtet 2020

Jag är vinträdet, I ären grenarna. Om någon förbliver i mig, och jag i honom, så bär han mycken frukt; ty mig förutan kunnen I intet göra.

Joh 15:5

Förklarande text

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av det kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Varje år finns många av våra över 6,4 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Ditt medlemskap gör skillnad

Kom och jobba med oss

När du arbetar hos oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kollegor, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen. Vårt uppdrag är att berätta om Jesus Kristus i ord och handling.

Hos oss arbetar människor inom många olika yrken. Här finns präster och diakoner, musiker och pedagoger. Men även ekonomer, personalvetare, vaktmästare och kommunikatörer. Vi jobbar i församling eller på annan plats i vår organisation. Alla delar de kristna värderingarna.

Alla behövs i Svenska kyrkans personal