Pajala församling

Pajala församling Besöksadress: Laestadíusvägen 38, 98431 PAJALA Postadress: Laestadiusvägen 38, 98431 PAJALA Telefon: +46(978)75880 E-post till Pajala församling Webbplats

Pajala församling

Här finns 7 kyrkor och 2 kapell - vårt område som, geografiskt sett, består av stora avstånd kan ibland skapa ovanliga utmaningar. Här får vi ta del av ett helt fantastiskt landskap och naturen är alldeles inpå knuten. Välkommen hit, ta del av Svenska kyrkan, Pajala församling

Den helige Mikaels dag – Änglarna

Inför helgen som komma skall

Den helige Mikaels dag – Änglarna

Det är med stor glädje Svenska kyrkan deltar i insamlingen Världens Barn. I år lyfter vi särskilt arbetet bland barnen i flyktingläger i Jordanien. Riksinsamlingsdagarna i år är den 1 och 8 oktober.

Var med i kampen för Världens Barn

Swisha, SMS'a med Pajalas kommunkod! fyll bössorna i början av oktober!

Visst ska vi väl kämpa för Världens barn?

Swisha, SMS'a med Pajalas kommunkod! fyll bössorna i början av oktober!

Följ mässan under kyrkomötets högtidliga invigningen på tisdagen i efterhand i Svenska kyrkan Play.

Kyrkomötet 2016 sänds på webben

Makten är i dina händer kära församlingsbo och kommuninvånare

Vet du om att Svenska kyrkan är demokratisk folkkyrka?

Makten är i dina händer kära församlingsbo och kommuninvånare

Det är dags för konfirmander 2017 med start ht-16

Kyrksnoken

Det är dags för konfirmander 2017 med start ht-16

Bibelstudier på Kyrkans hus, Pajala

Vad säger Bibeln Dig? just idag?

Bibelstudier på Kyrkans hus, Pajala

Välkommen till oss! Välkommen till Tornedalen

Jag är vinträdet, I ären grenarna. Om någon förbliver i mig, och jag i honom, så bär han mycken frukt; ty mig förutan kunnen I intet göra.

Joh 15:5
Pajala församling har verksamhet av skiftande slag för alla åldrar- Information om verksamheterna hittar du i menyn överst på sidan. Välkommen!

Församlingsverksamhet

Ibland pratar vi bara på. Skrattar och babblar fastän vi talar olika språk

Integration: Språkcafé för vuxna

Ibland pratar vi bara på. Skrattar och babblar fastän vi talar olika språk

i Pajala församlings arbetslag är vi präster, diakoner, kantorer, administratörer, vaktmästare och församlingspedagoger

Personal

Binge Mittberg har gjort en Diakonal inventering av Pajala församling. Här kan du ladda hem den och läsa:

Diakonal inventering

Vår integrationssamordnare i Pajala församling fick följa med Öppna förskolan på en skogsutflykt

Ut på tur aldrig sur!

Hallonstigen, en del av Brita-Kajsas örtagård

Sevärdheter i Pajala? Svar ja.

Hallonstigen, en del av Brita-Kajsas örtagård

Förklarande text

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av det kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Varje år finns många av våra över 6,4 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Ditt medlemskap gör skillnad

Kom och jobba med oss

När du arbetar hos oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kollegor, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen. Vårt uppdrag är att berätta om Jesus Kristus i ord och handling.

Hos oss arbetar människor inom många olika yrken. Här finns präster och diakoner, musiker och pedagoger. Men även ekonomer, personalvetare, vaktmästare och kommunikatörer. Vi jobbar i församling eller på annan plats i vår organisation. Alla delar de kristna värderingarna.

Alla behövs i Svenska kyrkans personal