Pajala församling

Fantastiskt landskap och med naturen alldeles inpå knuten. Välkommen till Tornedalen!

Terminstart Barn- och Ungdomsgrupper

i Kyrkans hus vecka 39!

Miniorermåndagar kl. 15.30 - 16.30

Juniorer: måndagar kl. 17.00 - 18.00.

Öppenverksamhet Liten & Stor:

Terminstart 2020

Pajala Tisdagar och Torsdagar (ej vecka 42 samt torsdag vecka 47)

kl. 10.00 - 11.30

Korpilombolo onsdagar (ej veckor 42 och 47)

kl. 10.00 - 11.30

Ungdomsgrupp

tisdagar (ej vecka 42)

kl. 17.00 - 18.00

VÄLKOMNA!

Læstadiusmuséet och - pörtet 2020

Våra öppettider

Expeditionens öppettider
ndag, Tisdag, Fredag kl. 9-12
Onsdag stängt
Torsdag kl. 13-15

Välkommen !

Jag är vinträdet, I ären grenarna. Om någon förbliver i mig, och jag i honom, så bär han mycken frukt; ty mig förutan kunnen I intet göra.

Joh 15:5

Förklarande text

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av det kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Varje år finns många av våra över 6,4 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Ditt medlemskap gör skillnad

Kom och jobba med oss

När du arbetar hos oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kollegor, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen. Vårt uppdrag är att berätta om Jesus Kristus i ord och handling.

Hos oss arbetar människor inom många olika yrken. Här finns präster och diakoner, musiker och pedagoger. Men även ekonomer, personalvetare, vaktmästare och kommunikatörer. Vi jobbar i församling eller på annan plats i vår organisation. Alla delar de kristna värderingarna.

Alla behövs i Svenska kyrkans personal