Frälsarkransen

Barn- och ungdomsverksamhet

Välkommen nya och gamla deltagare. Vi hoppas att ni alla haft en fin sommar. Nu är det höst och både skola och andra verksamheter drar igång! Hoppas vi ses

Vi anpassar oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Öppenverksamhet Liten & Stor                                                                                    Barn 0-5 år i vuxen sällskap

Pajala Tisdagar kl. 09.00-12.00 (ej vecka 42)och torsdagar kl. 9.00-12.00 i Kyrkans hus. Vi leker, pysslar, sjunger och umgås.

Korpilombolo Onsdagar kl. 9.30 - 12.00 (ej veckor 42 och 47) i Församlingshem. Vi leker pysslar och umgås.

Miniorer

För dig som går förskoleklass & klass 1 - 2.
Måndagar kl. 15.30-17.00 i Kyrkans hus i Pajala. Vi har samling med bibeltext, pyssel, spel och lekar.

Juniorer

För dig som går i klass 3, 4 och 5.                                                                            Måndagar kl. 17.00 - 18.30 i Kyrkans hus, Pajala. Vi har samlingn med bibeltext, pyssel, spel och lekar.

Kontaktperson Miniorer, Juniorer och Liten & Stor är Erja Alamattila.

Barnkör

Information kommer senare.

Kontaktperson Karin Andersson.

Ungdomskväll

För dig som går i 6:an och uppåt.
Tisdagar kl. 17,00-18.30  i Kyrkans hus, Pajala. Vi pysslar, pratar mm.

Ledarutbildning

Du som är konfirmerad är välkommen att gå ledarutbildning och arbeta inom kyrkans barn- och ungdomsgrupper. Utbildningen innehåller utbildning i ledarskap, bibelkunskap, gruppdynamik, barns utveckling, andaktsmetodik, lägermetodik och mycket annat.

Kontaktperson ungdomskväll och ledarutbildningen Marju Kostet.

Konfirmander

Församlingen erbjuder alla ungdomar att delta i konfirmandundervisningen. I Pajala är det konfirmandgrupper varje år, i Junosuando, Tärendö och Korpilombolo varierar det beroende på antal deltagare.

Kontaktperson Berit Kero Jakobsson 0978-758 90 eller  070-343 74 33

Erja Alamattila