Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Östersund Besöksadress: S Gröngatan 33, 83135 ÖSTERSUND Postadress: Box 3083, 83103 Östersund Telefon:+46(63)195000 E-post till Svenska kyrkan Östersund

Välkommen till Östersunds församling. Vi finns med i vardagen och vid högtid, när det är glädje såväl som sorg. Du är alltid välkommen, oavsett tro eller tvivel.

Aktuellt:

Earth Hour

Manifestation Earth Hour

Lördag 28 mars kl 20:30 -21:30 har vi konsert i Gamla kyrkan då vi gästas av Mattias Andreasson och Erik Segerstedt från EMD. Ett samarrangemang med Östersunds kommun. Varmt välkommen! Fri entré.

Gudsmoder av Konevitsa. Ikon målad av Annmari Hartwig.

Maria - en ikon?

Välkomna till två ekumeniska dagar med föreläsningar, samtal, musik och gudstjänster med Maria som tema. Frösön och Östersund 27-28 mars 2020.