Other languages with Google Translate

Mellan 15-16 augusti ordnar Östersunds församling en gemensam vandring på en del av sträckan mellan Östersund och Åre. Tema: "Friheten i Kristus".

Följ med på vandring längs S:t Olavsleden i sommar!

AnnaMari Hartwig visar sina ikoner varje vardag 11:00-15:00, samt under gudstjänsttid. Invigning lördag 25/8. Dagen avslutas med orgelkonsert av Nicklas Strandberg 15:00.

Ikonutställning i Stora kyrkan

Lediga tjänster inom Östersund församling.

Lediga tjänster

Lediga tjänster inom Östersund församling. Just nu: Vi söker Föreståndare 100% & Vikarierande Assistent 100% till Värmestugan samt Sjukhuspräst 50%.

- Värmestugan ska vara en oas, en plats där det är lugnt och man kan pusta ut. Vi vill se människan bakom missbruket, hemlösheten eller vad som nu gör att man kommer till oss!

Värmestugan en viktig plats för hemlösa

Svenska kyrkans internationella arbete stödjer fritidsaktiviteter för tjejer och killar i flyktingläger världen om. Genom att samarbeta i exempelvis ett fotbollslag lär ungdomar känna varandra, vilket motverkar konflikter och skapar en tryggare tillvaro utan våld. Gör som biskop Eva Nordung Byström stöd Svenska kyrkans internationella arbete.

Biskopen passar bollen vidare

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Ditt medlemskap

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

BIS är en förkortning för Barn i start. Det är ett pedagogiskt program och vänder sig till barn som fått lämna sitt hemland och nyligen kommit till Sverige.

Barn i väntan & Barn i start

Att sjunga i kör är inte bara kul – det är bra för hälsan också!

Sjung i kör!

Att sjunga i kör är inte bara kul – det är bra för hälsan också!