Other languages with Google Translate

Här hittar du alla konserter i advents- och jultid i våra kyrkor

Advents- & julkonserter 2018

Här hittar du alla konserter i advents- och jultid i våra kyrkor

Julen är förknippad med familj, värme och gemenskap. Men för många människor är det årets mest ensamma stund. Välkommen till församlingsgården julafton 24/12 12:00-15:00 OBS! Anmälan (begränsat antal platser)

Julfirande i församlingsgården 2018

Lördag 15/12 18:00 Stora kyrkan.

Östersunds församlings Julkonsert

Församlingens julkonsert fokuserar i år på barn och ungdomar med vuxna som stöttar och finns med. Fri entré. Lördag 15/12 18:00 Stora kyrkan.

Värmestugan bjuder in till gemensamt nyårsfirande. Start med Sinnesrogudstjänst i Gamla kyrkan nyårsafton 19:00

Nyårsfirande i gott sinnelag

att de är flickor.

En flicka är född

Varje dag föds flickor in i förtryck och orättvisor. Det kan vi inte acceptera. Flickor ska aldrig nekas, kränkas, hotas, utnyttjas eller tvingas – bara för att de är flickor.

Svenska kyrkans barnverksamhet erbjuder bl.a. baby- och barnrytmik, öppet kyrkis. miniminiorer, miniorer & juniorer.

Barn och familj

Varje söndag i Stora kyrkan 11:00 (från 4 år-)

Barnkyrka i Stora kyrkan

Varje söndag i Stora kyrkan 11:00 (från 4 år-) En stund för barnen att under gudstjänsten få ta del av söndagens tema utifrån barnets perspektiv.

För att möta framtida behov utökas nu Östra begravningsplatsen i Östersund. Från hösten 2019 är över 3 000 gravplatser tillgängliga.

Östra kyrkogården i Östersund växer för framtida behov

Du är inte ensam om att fundera över livet. Att vara konfirmand handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Konfirmation

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Ditt medlemskap

Dataskyddsförordningen - GDPR

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

BIS är en förkortning för Barn i start. Det är ett pedagogiskt program och vänder sig till barn som fått lämna sitt hemland och nyligen kommit till Sverige.

Barn i väntan & Barn i start