Foto: Alex Giacomini /Ikon

Ungdom

Vill du träffa nya vänner, sjunga i kör, bli ung ledare eller behöver du någon att prata med? Vi har olika aktiviteter för dig som funderar över stort och smått i livet. Här finns något för alla, oavsett om du är troende eller sökare. Hoppas att vi ses!

Konfirmation 2022/2023

Du är inte ensam om att fundera över livet. Att vara konfirmand handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Ungdomshäng

Kom och häng med oss i Stora kyrkan, du som är 13 år och uppåt. Öppet varje torsdag kl 15:30-20:00.

Veckomässa

Torsdagar kl. 18:30 i Stora kyrkan firas en mässa med ungdomlig touch.

Stjärngruppen

Vi är gruppen som fortsätter vår resa tillsammans efter vår konfirmation. Vi umgås i trivsamma former där vi samtalar, sjunger, skapar och lär oss om kyrkans tro och traditioner.

ung ledare

Ung ledare

Vill du som är ungdom vara med som ledare för våra konfirmander eller i någon barnverksamhet? Välkommen att anmäla dig till att vara ung ledare i Östersunds församling.

Sorg

Någon att prata med

Ibland kan allt kännas skit. Något oväntat kan ha hänt. Något blev inte som det skulle eller som du ville. Det finns många tillfällen då det kan vara skönt att få prata med någon.

Två barn skrattar i kyrkbänken.

För skola

Kyrkan som resurs i förskolan- och grundskolans undervisning

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.

Vår skolpräst

Christer Gladh.