Foto: Ronald Eek

Gemenskapsträffar

Vi erbjuder gemenskapsträffar dagtid onsdagar i Skårs kyrka och Örgryte församlingshem.

Gemenskapssamlingarna i Skårs kyrka

Onsdagar, ojämn vecka kl. 13-ca. 14.45
Vi börjar samlingarna med kaffe/te och en smörgås o kaka, pris 20 kr, därefter har vi ett föredrag och så avslutar vi med en andakt.

15/9 Konstnär – maka – mor, berättelsen om Ester Elvira Nilsson, ett stycke kvinnohistoria. Gunnel o Ulf Atlestam

29/9 Resekåseri från Söderhavet, Kjell Dennersten

13/10 Det befästa Göteborg 1621-1807, Ingela Eek

27/10 Ord och ton i Allahelgonatid. Katarzyna Warawko, Stina Persson, Annika Källstrand

10/11 Kärlek och Omtanke – speglar forntidens gravar. En tidsresa från stenålder till vikingarnas båtgravar, Mari Wickerts

24/11 Melodikrysset, Lennart Palm

8/12 Advents & Luciafest, sång av Helena Ek och Skårsskolans luciatåg

Gemenskapssamlingarna i Örgryte församlingshem

Onsdagar, jämn vecka kl. 13-ca. 14.45

22/9 Det gamla olivträdet i Betlehem berättar - Britta Olinder gör historiska nedslag i det heliga landet

6/10 Kvastekulla i allahelgonnatid - Sanna Björlin, kyrkogårdschef i Partille pastorat kommer och berättar om deras inspirerande allhelgonaarbete.

20/10 Mysteriemålning - Cecilia Lundahl ger oss tankar och inspiration för mysteriemålning

3/11 Två värmlänningar upptäcker Göteborg – Torgny & Gunilla Lindén ger oss inblick i vår egen 400-åriga stad.

17/11 Musikquiz - vår kyrkomusiker Claes-Göran Lundgren leder små klurigheter med hjälp av musik.

1/12 I det omtåliga - Ulrika Nätterdal och David Törnebäck sjunger och spelar visor och sånger.

15/12 Luciatåg – Vi firar den gångna högtiden.

Annika Källstrand

Örgryte pastorat