Barnkör

Tre lekfulla körer för alla barn som gillar att sjunga - det är barnkörerna i Oslo det.

Margaretakyrkan har tre olika barnkörer.  Alla körerna övar ungefär varannan lördag men vid olika tider beroende på ålder.

Under tiden som barnen övar är det Lördagscafé för väntande föräldrar och syskon. För yngre syskon finns det också Kyrkis att vara med på, läs mer om Kyrkis här.

Under hösten övas det inför Barnens Lucia och andra mindre projekt. Under våren övas det främst till Barnens nationaldag. Kören medverkar också när det är Familjegudstjänst.

Det är gratis att vara med i barnkören.
Föranmäl gärna nya sångare till Nina eller via mobil +47 92 22 43 43.

25 augusti

10 november

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Nina som är körledare för barnkören.

Övningstider:
5-7 år