Babycafé

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Från och med 8 sep - 8 nov 2020
Tisdagar kl. 13.00-16.00 och torsdagar kl 10.00-13.00 välkomnas barn och familjer till Babycafét i Margaretakyrkan. Nytt för denna terminen är att du måste anmäla dig tidigast måndagen samma vecka.  På grund av rådande situation finns det begränsat antal platser och ni har bara möjlighet att gå en gång i veckan.

HUR ANMÄLER JAG MIG?
Sänd ett mail till Ami,  ami.hall@svenskakyrkan.se.  Uppge ditt och barnets namn och kontaktuppgifter. Vänta sedan på en bekräftelse.

VAD SKA JAG TA MED MIG?
Ta med egen filt och någon leksak. Kyrkan erbjuder fika.

Vad är babysång?
Tillsammans sjunger vi svenska barnsånger, fikar och pratar. Det är svårt att veta vem som pratar mest - barnen eller de vuxna.

Det är drop-in med lek den första halvtimman och sedan börjar en sångstund på cirka 20 minuter. Därefter är det fri lek och fika fram tills caféet stänger.

Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma. Det serveras fika att köpa för en billig peng och mikro finns om du vill ta med egen mat och värma den.

Sjuka och förkylda barn och vuxna mår bäst av att vara hemma och vila, och är välkomna tillbaka på babycaféet när vi mår bättre.

Gå gärna med i facebookgruppen så får du den senaste information och kan träffa andra vuxna som träffas i kyrkan: Babycafé Oslo

Ami Hall

Pedagog