Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Norge Besöks- och postadress: Hammersborg torg 8 B, NO-0179 Oslo Telefon: +47(23)353250 E-post till Svenska kyrkan i Norge

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Babycafé

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Tisdagar kl. 13.00-16.00 och torsdagar kl 10.00-13.00 välkomnas alla bebisar, småbarn och vuxna till Babycafé i Margaretakyrkan.

Den 1 maj, 10 maj och 17 maj är babycafét inställt.

Tillsammans sjunger vi svenska barnsånger, fikar och pratar. Det är svårt att veta vem som pratar mest - barnen eller de vuxna.

Detta är en öppen mötesplats och du behöver inte föranmäla dig, det är bara att komma. Det är drop-in med lek den första halvtimman och sedan börjar en sångstund på cirka 20 minuter. Därefter är det fri lek och fika fram tills caféet stänger.

Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma. Det serveras fika att köpa för en billig peng och mikro finns om du vill ta med egen mat och värma den.

Sjuka och förkylda barn och vuxna mår bäst av att vara hemma och vila, och är välkomna tillbaka på babycaféet när vi mår bättre.

Gå gärna med i facebookgruppen så får du den senaste information och kan träffa andra vuxna som träffas i kyrkan: Babycafé Oslo

Elias Pennström

Elias Pennström

Svenska kyrkan i Norge

Församlingsassisstent