', 'auto', { 'name': 'localTracker' }); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'GTM-MGTB4GW'); ga('send', 'pageview', '/norge/babycafe/641851'); ga('localTracker.send', 'pageview', '/norge/babycafe/641851');

Babycafé

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Information med anledning av coronaviruset (12.03.20)

Vi vill att det ska kännas tryggt och säkert att komma till vårt babycafé i Margaretakyrkan. Därför vill vi meddela att vi idag 12/3 tagit ett beslut att ställa in Babycafé och övrig verksamhet under vecka 12. Det kommer fortfarande erbjudas samtalsstöd och firas veckomässa ons kl. 18.30 och högmässa söndag kl. 11.00.

Vi gör:
- Alla som besöker kyrkan ombeds tvätta sina händer när de besöker kyrkan.
- Vi skärper lokalvårdsarbetet, t ex tät och kontinuerlig rengöring av handtag, vattenkranar och annat med desinfektionsmedel.
- Lokalerna rengörs före och efter varje stor samling och storstädas två gånger i veckan.
- All mat under samlingar serveras av en ur personalen/frivillig.
- Viss mat kommer undvikas.

Ni kan hjälpa till med att:
Tvätta händerna när ni kommer
Ta med eget gosedjur och hålla uppsikt över det
Anteckna er i gästboken

I våra böner, i gudstjänster och andra sammanhang, lyfter vi coronaviruset, dess offer och den oro vi kan känna.

Tisdagar kl. 13.00-16.00 och torsdagar kl 10.00-13.00 välkomnas alla bebisar, småbarn och vuxna till Babycafé i Margaretakyrkan.

Tillsammans sjunger vi svenska barnsånger, fikar och pratar. Det är svårt att veta vem som pratar mest - barnen eller de vuxna.

Detta är en öppen mötesplats och du behöver inte föranmäla dig, det är bara att komma. Det är drop-in med lek den första halvtimman och sedan börjar en sångstund på cirka 20 minuter. Därefter är det fri lek och fika fram tills caféet stänger.

Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma. Det serveras fika att köpa för en billig peng och mikro finns om du vill ta med egen mat och värma den.

Sjuka och förkylda barn och vuxna mår bäst av att vara hemma och vila, och är välkomna tillbaka på babycaféet när vi mår bättre.

Gå gärna med i facebookgruppen så får du den senaste information och kan träffa andra vuxna som träffas i kyrkan: Babycafé Oslo