Babycafé

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Tisdagar kl. 13.00-16.00 och torsdagar kl 10.00-13.00 välkomnas alla bebisar, småbarn och vuxna till Babycafé i Margaretakyrkan.

Den 1 maj, 10 maj och 17 maj är babycafét inställt.

Tillsammans sjunger vi svenska barnsånger, fikar och pratar. Det är svårt att veta vem som pratar mest - barnen eller de vuxna.

Detta är en öppen mötesplats och du behöver inte föranmäla dig, det är bara att komma. Det är drop-in med lek den första halvtimman och sedan börjar en sångstund på cirka 20 minuter. Därefter är det fri lek och fika fram tills caféet stänger.

Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma. Det serveras fika att köpa för en billig peng och mikro finns om du vill ta med egen mat och värma den.

Sjuka och förkylda barn och vuxna mår bäst av att vara hemma och vila, och är välkomna tillbaka på babycaféet när vi mår bättre.

Gå gärna med i facebookgruppen så får du den senaste information och kan träffa andra vuxna som träffas i kyrkan: Babycafé Oslo

Elias Pennström

Församlingsassisstent