Babycafé

Välkommen till mötesplatsen för bebisar, småbarn och vuxna. Vi träffas för att leka, sjunga, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra.

Vårens sista Babycafé  är 30 maj. Under juni månad är det dags för POP-UP babysång i Kristipark.

POP-UP BABYSÅNG
Tisdagar 4 juni-25 juni
Varje tisdag i juni arrangeras POP-UP Babysång i Kristipark vid Margaretakyrkan. Ta med dig filt, fikakorg och ett soligt humör. På långt håll ser du vår strandflagga.

ÖPPEN SOMMARKYRKA MED BABYSÅNG (21 juni- 31 aug)
Måndagar 11.00-14.00
kl. 11.30 BABYSÅNG
kl. 12.00 SOMMARPSALM OCH BÖN I KYRKAN
kl. 12.30 MÅNDAGSFIKA

BABYCAFÉ (Från och med 31 aug)
När
Tisdagar kl. 13.00-16.00
Torsdagar kl. 10.00-13.00

Vad är babysång?
Tillsammans sjunger vi svenska barnsånger, fikar och pratar. Det är svårt att veta vem som pratar mest - barnen eller de vuxna.

Det är drop-in med lek den första halvtimman och sedan börjar en sångstund på cirka 20 minuter. Därefter är det fri lek och fika fram tills caféet stänger.

Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma. Det serveras fika att köpa för en billig peng och mikro finns om du vill ta med egen mat och värma den.

Sjuka och förkylda barn och vuxna mår bäst av att vara hemma och vila, och är välkomna tillbaka på babycaféet när vi mår bättre.

Gå gärna med i facebookgruppen så får du den senaste information och kan träffa andra vuxna som träffas i kyrkan: Babycafé Oslo

Sommarschema 21 juni- 31 augusti

Här kan du se sommarens schema.

Familjelördag

Några lördagar varje månad är det Familjelördag i Margaretakyrkan, ett tillfälle för hela familjen att möta andra.

Barnkör

Tre lekfulla körer för alla barn som gillar att sjunga.