Kammarkören

Kammarkören har en bred reportoar med fokus på klassisk kyrkomusik. Vi deltar i både gudstjänster och konsterter i kyrkan.

Tisdagkvällar kl 18.45 övar vi i Stora salen (ingång 8C). Övningstempot är högre än i övriga körer, det är en fördel men inget krav om man sjungit i kör tidigare.

Kören har två-tre större egna projekt varje år och vi medverkar också regelbundet i församlingens gudstjänstliv. Inom kören förekommer även ensembleverksamhet i mindre grupper.

Särskilda högtider som 6 juni och Lucia har naturligtvis sina sånger och Kammarkören brukar vara med och förstärka de andra körerna vid de tillfällena.

Körledare: Benjamin Åberg

Benjamin Åberg