Klapp & Klang/Musiklek

Musikgrupper för de minsta barnen på tisdagar och onsdagar.

Vi längtar så efter att åter få välkomna er till musikleken och Klapp och Klang!Ännu är det dock inte möjligt. De nuvarande råden gäller fram till 3 maj och vi avvaktar vad myndigheterna beslutar för tiden därefter. Vi återkommer här och på facebook med vad som gäller för just vår verksamhet.

Ladda ner vårens folder för barn och familjeverksamheten 2021 (pdf)

Familjer med barn 0-11 år och boende i S:t Matteus församling har fått en folder hem i brevlådan första veckorna i januari. Foldern beskriver den planerade verksamheten för barn, unga och familjer våren 2021 (se pdf nedan) .

-------

Det lilla barnet har en stark inneboende känsla för musik, en drift att röra sig till rytmerna samt sjunga med i melodierna. I samlingen sjunger föräldrar och barn tillsammans, leker fingerlekar och rör sig till musiken. Vi använder också olika instrument.

Kostnad: 500 kr/termin.
Ansökan: Fyll i er ansökan i formuläret nedan. Om formuläret är korrekt ifyllt kommer genast en bekräftelse på angiven mailadress. Det går också bra att skicka mail till Hilda Rudén. Ange då grupp samt kontaktuppgifter: Barnets namn, personnummer, adress, postadress, vårdnadshavarens namn, e-post och telefonnummer. Endast skriftlig ansökan.
Grupperna blir snabbt fulla. Först till kvarn'n gäller. Vi hör av oss i alla händelser.

Övrigt inom barn- och familjeverksamheten

En folder har skickats ut i början av terminen till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Ladda ner den här.

Förutom här på hemsidan finns vi också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/. Gilla oss!

BARNMUSIKGRUPPER I S:T Matteus

Klapp och klang
För barn 4-12 månader. Tisdagar kl 12-13.

Musiklek
För barn från 3 år*. Onsdagar kl 16-17.

Musiklek
För barn från 4 år*. Tisdagar kl 16-17.
Plats: S:t Matteus kyrkas församlingssal, Vanadisvägen 35.

*Barnet skall kunna sitta stilla vid samlingen.

barn- och familjeteamet i s:t matteus församling

Marie Svalbring Bergstrand, församlingspedagog, tel 076-525 78 23
Frida Johansson, präst, tel 076-525 78 21
Liselotte Frisk, kyrkomusiker, 076-525 78 26
Susanne Åberg, diakon, 072-549 64 56
Hilda Rudén, fritidsledare, 076-525 78 27

Har du frågor, kontakta oss gärna!

Välkommen till Klapp och Klang och Barnmusik i S:t Matteus församling. Fyll i fälten nedan och skicka in anmälan. Har du fyllt i fälten rätt kommer en automatisk bekräftelse på mail. Om inte, försök igen. Antalet platser är dock begränsat, först till kvarn gäller. Vi hör av oss!