Klapp & Klang/Musiklek

Musikgrupper för de minsta barnen på tisdagar och onsdagar.

Välkommen till höstens Klapp och klang och musiklek!

Det lilla barnet har en stark inneboende känsla för musik, en drift att röra sig till rytmerna samt sjunga med i melodierna. I samlingen sjunger föräldrar och barn tillsammans, leker fingerlekar och rör sig till musiken. Vi använder också olika instrument.

Kostnad: 500 kr/termin.
Ansökan: Fyll i er ansökan i formuläret nedan. Om formuläret är korrekt ifyllt kommer genast en bekräftelse på angiven mailadress. Det går också bra att skicka mail till Hilda Rudén. Ange då grupp samt kontaktuppgifter: Barnets namn, personnummer, adress, postadress, vårdnadshavarens namn, e-post och telefonnummer. Endast skriftlig ansökan.
Grupperna blir snabbt fulla. Först till kvarn'n gäller. Vi hör av oss i alla händelser.

Övrigt inom barn- och familjeverksamheten

En folder har skickats ut i början av augusti till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Ladda ner den här.

Förutom här på hemsidan finns vi också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/. Gilla oss!

BARNMUSIKGRUPPER I S:T Matteus

Klapp och klang
För barn 4-12 månader. Tisdagar kl 12-13.

Musiklek
För barn från 3 år*. Onsdagar kl 16-17.

Musiklek
För barn från 4 år*. Tisdagar kl 16-17.
Plats: S:t Matteus kyrkas församlingssal, Vanadisvägen 35.

*Barnet skall kunna sitta stilla vid samlingen.

Välkommen till Klapp och Klang och Barnmusik i S:t Matteus församling. Fyll i fälten nedan och skicka in anmälan. Har du fyllt i fälten rätt kommer en automatisk bekräftelse på mail. Om inte, försök igen. Antalet platser är dock begränsat, först till kvarn gäller. Vi hör av oss!

Barn- och familjeteamet i S:t Matteus

Marie Svalbring Bergstrand, församlingspedagog, tel 08-555 218 23