Klapp & Klang/Musiklek

Musikgrupper för de minsta barnen på tisdagar och onsdagar.

Vårterminen är nu avslutad och vi ser fram emot att ses till hösten!

Under maj och juni lägger vi ut sångsamlingar med Hilda & Henrik, en ny varje fredag. Länk till samlingarna hittar du här.

En folder skickas ut i början av augusti till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Hemsidan uppdateras också löpande. Ni hittar oss också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/

Ladda ner Barn- och familjeprogrammet för våren 2020.

Det lilla barnet har en stark inneboende känsla för musik, en drift att röra sig till rytmerna samt sjunga med i melodierna. I samlingen sjunger föräldrar och barn tillsammans, leker fingerlekar och rör sig till musiken. Vi använder också olika instrument.

Kostnad: 500 kr/termin.
Ansökan: Fyll i er ansökan i formuläret nedan. Om formuläret är korrekt ifyllt kommer genast en bekräftelse på angiven mailadress. Det går också bra att skicka mail till Hilda Rudén. Ange då grupp samt kontaktuppgifter: Barnets namn, personnummer, adress, postadress, vårdnadshavarens namn, e-post och telefonnummer. Endast skriftlig ansökan.
Grupperna blir snabbt fulla. Först till kvarn'n gäller. Vi hör av oss i alla händelser.

BARNMUSIKGRUPPER I S:T Matteus

Klapp och klang
För barn 4-12 månader. Tisdagar kl 12-13.
Plats: Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Musiklek
För barn från 3 år*. Onsdagar kl 16-17.
Plats: S:t Matteus kyrkas församlingssal, Vanadisvägen 35.

Musiklek
För barn från 4 år*. Tisdagar kl 16-17.
Plats: Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

*Barnet skall kunna sitta stilla vid samlingen.

Välkommen till Klapp och Klang och Barnmusik i S:t Matteus församling. Fyll i fälten nedan och skicka in anmälan. Har du fyllt i fälten rätt kommer en automatisk bekräftelse på mail. Om inte, försök igen. Antalet platser är dock begränsat, först till kvarn gäller. Vi hör av oss!