Klapp & Klang/Musiklek

Musikgrupper för de minsta barnen på tisdagar och onsdagar.

Familjer med barn 0-11 år och boende i S:t Matteus församling får en folder hem i brevlådan första veckorna i augusti. Foldern beskriver den planerade verksamheten för barn, unga och familjer hösten 2021 (se pdf nedan) .

Höstens folder för barn och familjeverksamheten hösten 2021 (pdf)

-------

Det lilla barnet har en stark inneboende känsla för musik, en drift att röra sig till rytmerna samt sjunga med i melodierna. I samlingen sjunger föräldrar och barn tillsammans, leker fingerlekar och rör sig till musiken. Vi använder också olika instrument.

Kostnad: 500 kr/termin.
Ansökan: Fyll i er ansökan i formuläret nedan (publiceras inom kort). Om formuläret är korrekt ifyllt kommer genast en bekräftelse på angiven mailadress. Det går också bra att skicka mail till Hilda Rudén. Ange då grupp samt kontaktuppgifter: Barnets namn, personnummer, adress, postadress, vårdnadshavarens namn, e-post och telefonnummer. Endast skriftlig ansökan.
Grupperna blir snabbt fulla. Först till kvarn gäller. Vi hör av oss i alla händelser.

Övrigt inom barn- och familjeverksamheten

En folder har skickats ut i början av terminen till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Ladda ner den här.

Förutom här på hemsidan finns vi också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/. Gilla oss!

BARNMUSIKGRUPPER I S:T Matteus

Klapp och klang
För barn 4-12 månader. Tisdagar kl 12-13.

Musiklek
För barn från 3 år*. Onsdagar kl 16-17.

Musiklek
För barn från 4 år*. Tisdagar kl 16-17.
Plats: S:t Matteus kyrkas församlingssal, Vanadisvägen 35.

*Barnet skall kunna sitta stilla vid samlingen.

barn- och familjeteamet i s:t matteus församling

Marie Svalbring Bergstrand, församlingspedagog, tel 076-525 78 23
Frida Johansson, präst, tel 076-525 78 21
Cecilia Johnsson, präst, 076-525 78 19
Liselotte Frisk, kyrkomusiker, 076-525 78 26
Susanne Åberg, diakon, 072-549 64 56
Hilda Rudén, fritidsledare, 076-525 78 27

Har du frågor, kontakta oss gärna!