S:t Matteus församling Besöksadress: Västmannagatan 92, 11343 STOCKHOLM Postadress: Box 23070, 10435 STOCKHOLM Telefon:+46(8)55521800 E-post till S:t Matteus församling

Klapp & Klang/Musiklek

Musikgrupper för de minsta barnen på tisdagar och onsdagar.

Ladda ner Barn- och familjeprogrammet för våren 2020.

Det lilla barnet har en stark inneboende känsla för musik, en drift att röra sig till rytmerna samt sjunga med i melodierna. I samlingen sjunger föräldrar och barn tillsammans, leker fingerlekar och rör sig till musiken. Vi använder också olika instrument.

Kostnad: 500 kr/termin.
Ansökan: Fyll i er ansökan i formuläret nedan. Om formuläret är korrekt ifyllt kommer genast en bekräftelse på angiven mailadress. Det går också bra att skicka mail till Hilda Rudén. Ange då grupp samt kontaktuppgifter: Barnets namn, personnummer, adress, postadress, vårdnadshavarens namn, e-post och telefonnummer. Endast skriftlig ansökan.
Grupperna blir snabbt fulla. Först till kvarn'n gäller. Vi hör av oss i alla händelser.

BARNMUSIKGRUPPER I S:T Matteus

Klapp och klang
För barn 4-12 månader. Tisdagar kl 12-13.
Plats: Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Musiklek
För barn från 3 år*. Onsdagar kl 16-17.
Plats: S:t Matteus kyrkas församlingssal, Vanadisvägen 35.

Musiklek
För barn från 4 år*. Tisdagar kl 16-17.
Plats: Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

*Barnet skall kunna sitta stilla vid samlingen.

Välkommen till Klapp och Klang och Barnmusik i S:t Matteus församling. Fyll i fälten nedan och skicka in anmälan. Har du fyllt i fälten rätt kommer en automatisk bekräftelse på mail. Om inte, försök igen. Antalet platser är dock begränsat, först till kvarn gäller. Vi hör av oss!