Babycafé

För familjer med de minsta barnen, från de nyfödda fram till dess att barnet tar sina första steg.

Vårterminen är nu avslutad och vi ser fram emot att ses till hösten!

Under maj och juni lägger vi ut sångsamlingar med Hilda & Henrik, en ny varje fredag. Länk till samlingarna hittar du här.

En folder skickas ut i början av augusti till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Hemsidan uppdateras också löpande. Ni hittar oss också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/

/Barn-och familjeteamet i S:t Matteus församling

Ladda ner Barn- och familjefolder för våren 2020 här.

Fredagar kl 10-13. På Babycaféet kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Vi har en gemensam sångstund kl 11.00. Obs! Inga äldre syskon på Babycaféet. Vi möts i Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Babycafé startar för våren fredag 24 januari, avslutning 15 maj. Lov vecka 9 och 15 samt fredag 1 maj.

Mikrovågsugn och skötbord finns och många leksaker att leka med. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp.