S:t Matteus församling Besöksadress: Västmannagatan 92, 11343 STOCKHOLM Postadress: Box 23070, 10435 STOCKHOLM Telefon:+46(8)55521800 E-post till S:t Matteus församling

Babycafé

För familjer med de minsta barnen, från de nyfödda fram till dess att barnet tar sina första steg.

Ladda ner Barn- och familjefolder för våren 2020 här.

Fredagar kl 10-13. På Babycaféet kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Vi har en gemensam sångstund kl 11.00. Obs! Inga äldre syskon på Babycaféet. Vi möts i Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Babycafé startar för våren fredag 24 januari, avslutning 15 maj. Lov vecka 9 och 15 samt fredag 1 maj.

Mikrovågsugn och skötbord finns och många leksaker att leka med. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp.