Other languages with Google Translate

Leksands Pastorat Besöks- och postadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat

Välkommen till våra församlingar i Leksand, Djura och Siljansnäs. Till pastoratet hör även Kyrkan på Tällberg.

Mötesplatsen för alla

Vi vill vara en öppen mötesplats där vi samverkar med det samhälle vi själva är en del av . Vi verkar för en kyrka som är närvarande och vi ska med missionsbefallingens ord gå ut synas och höras. Med öppenhet vill vi verka för mångfald, delaktighet och allas lika värde.  Att ingjuta hopp i människors liv är en stor del i kyrkans arbete. Vi möter människor i livets alla skiften; i sorg, glädje, brustenhet och helhet, tvivel och tro.