Leksands Pastorat Besöksadress: Kyrkallén 23, 79331 LEKSAND Telefon: +46(247)80700 E-post till Leksands Pastorat

Kyrknyckeln- Nyheter

Senaste från våra församlingar i Leksand, Djura och Siljansnäs

Kyrknyckeln
Pastoratets församlingsblad, Kyrknyckeln ges ut inför midsommar och jul och skickas ut som samhällsinformation inom pastoratets gränser. Bor du utanför pastoratets gränser kan du ändå få vårt församlingsblad hemskickad. Lämna namn och adress till Ingrid del Castillo eller kyrkoherde John Sund så får du Kyrknyckeln utan extra kostnad. Det går bra att även ladda ned Kyrknyckeln för utskrift.

Lilla kyrknyckeln
Lilla kyrknyckeln  är ett uppslag som publiceras i bygdens lokala annonsblad, Magasinleksand cirka en gång i månaden.  Det går bra att även ladda ned Lilla kyrknyckeln för utskrift.

Sociala medier
Kyrknyckeln finns även på facebook. Har du inte ett eget facebookkonto har du ändå möjlighet att följa flödet här nedanför. Här publiceras aktuella händelser och små nyheter mm som sker under året i våra församlingar.

Aktuellt från Leksands Pastorat

Prenumerera via RSS