Senaste nytt från våra församlingar i Leksand, Djura , Siljansnäs och Åhl

Aktuellt från Leksands Pastorat

Prenumerera via RSS

Ukrainska flyktingar i Leksand behöver din hjälp!

Publicerad:

Läget är akut för de ukrainska flyktingarna i Leksand

Bjursvandring från Åhls prästgård

Välkommen att delta vid Bjursvandring den 28 augusti 2022

Är du vår nya kyrkvaktmästare?

Publicerad:

Har du blick och ett driv för att ge det där ”lilla extra”? – Då är det här arbetsplatsen för dig!

Sommarmusik i Leksands kyrka

Publicerad:

Under hela sommaren kommer kyrkan att fyllas av fantastisk musik. Det blir allt från Bach till jazz, orgeltoner och bulgarisk musik. Välkommen till Leksands kyrka för att njuta av musik sommaren 2022!

Färgsprakande midsommarnattskonsert

Publicerad:

Fira in midsommaren tillsammans med inga mindre än Happy Landings!

Församlingsblad
Kyrknyckeln, pastoratets församlingsblad, ges ut inför jul påsk och midsommar. Församlingsbladet delas ut till alla som bor i Leksand-Djura och Siljansnäs pastorat.

Under 2020  pga Covid19 har församlingsbladet ingen midsommarutgåva.

Lilla kyrknyckeln
Lilla kyrknyckeln  är ett uppslag som publiceras i bygdens lokala annonsblad, cirka en gång i månaden.

Kyrknyckeln- facebooksida
Kyrknyckeln finns även på facebook. Har du inte ett eget facebookkonto har du ändå möjlighet att följa flödet längst ned på sidan. Här publiceras aktuella händelser och små nyheter mm som sker under året i våra församlingar.