Other languages with Google Translate

Senaste nytt från våra församlingar i Leksand, Djura och Siljansnäs

Församlingsblad
Kyrknyckeln, pastoratets församlingsblad, har ändrat format och fått en utökad programdel i form av ett kalendarium samt en artikel del. Bladet ges ut inför jul påsk och midsommar. Församlingsbladet delas ut till alla som bor i Leksand-Djura och Siljansnäs pastorat.

Ladda ned Kyrknyckeln, juni-september 2019  utgåva

Lilla kyrknyckeln
Lilla kyrknyckeln  är ett uppslag som publiceras i bygdens lokala annonsblad, lite då och då inför större helger .

Kyrknyckeln- facebooksida
Kyrknyckeln finns även på facebook. Har du inte ett eget facebookkonto har du ändå möjlighet att följa flödet längst ned på sidan. Här publiceras aktuella händelser och små nyheter mm som sker under året i våra församlingar.

Aktuellt från Leksands Pastorat

Prenumerera via RSS