Kvismare församling

Kontakt

Kvismare församling Besöksadress: Göksholmsvägen 6, 71572 Stora Mellösa Telefon: +46(19)586100 E-post till Kvismare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kvismare församling

En landsbygdsförsamling öster om Örebro, med tre kyrkor och tillhörande kyrkogårdar. En öppen gemenskap där människor i alla åldrar och livssituationer kan möta Gud och varandra.

Här nedan kan du ladda ner och läsa vinterns församlingsblad
genom att klicka på länken

Vinterns församlingsblad

Här nedan kan du ladda ner och läsa vinterns församlingsblad genom att klicka på länken

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse.  I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Jag är ett liv!

Boyet har växt upp på en soptipp i Manilla. Han drömmer om att hjälpa andra gatubarn. Låt barnens röster höras! Låt deras önskningar om framtiden gå i uppfyllelse. I årets julkampanj kämpar vi tillsammans för alla barns rätt till ett tryggt liv. #jagärettliv

Söndag 17 december kl. 17.00 i Stora Mellösa kyrka.

Vi sjunger in julen

Söndag 17 december kl. 17.00 i Stora Mellösa kyrka. Ceciliakören och Kvismarekvartetten. Präst Gunlög Axelsson Öhlund, kantorer Lars Embretsen och Karin Johansson. Välkomna till en fin musikkväll. Julkaffe drop in i församlingshemmet kl. 15.00-17.00. Kom och njut av gottebordets fröjder.

Kom gärna och se den.

Almstubben på kyrkogården norr om Stora Mellösa kyrka

Nu har vi fått klart skulpturen som sågades ur almstubben på kyrkogården i Stora Mellösa. Den föreställer två duvor, gjord av träskulptören Stefan Karlsson. Kom gärna och se den.

Verksamhet i församlingen

Kom och var med!

Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Min väg till Gud förde mig hit idag. Det var tur det, för annars hade jag fastnat i en kurva utan sikt. Men för mig är det ännu viktigare att veta att jag inte är ensam på vägen. Gud bygger den, och underhåller den, tillsammans med mig. Läs Charlotte Frycklunds tankar inför helgen.

Aktuellt från Svenska kyrkan

Prenumerera via RSS

Frågor och meddelanden till oss i Kvismare församling. Kryssa gärna i vad ärendet avser nedan