Näskottskören

Blandad kör med bländande resultat - övar onsdagar 19:00-21:30 i Näldens församlingshem.

Uppskattad körledare är Britt-Marie Öhrman Bergquist. Kontakta henne om du funderar på den slags friskvård för själen som heter körsång.
Näldens församlingshem fylls varje onsdagskväll med sångare, som gillar att träffas och sjunga i kör. De medverkar i kyrkan och på andra arenor i gudstjänster och konserter och lyckas väl att bjuda sina lyssnare på en blandad musikkompott. Ofta tillsammans med solister och husband.

Bilder från konserten En stund på jorden tillsammans med Undersåkers kyrkokör våren 2017.

Körledare

Britt-Marie Öhrman Bergquist