Alsen-Offerdals kyrkokör

Övar torsdagar 19:00-21:00

Övningar: Torsdagar 19:00-21:00
Jämna veckor Edes försalmingshem och udda veckor i Alsens församlingshem.

Alsen-Offerdals kyrkokör

Ett härligt gäng på ca 25 sångare, medverkar i och berikar församlingarnas högtider och musikgudstjänster, och ger vanligtvis en årlig julkonsert och vårkonsert. Vi inriktar oss på klassiska körsånger, men sjunger även gospel, folk och profana sånger. Det sociala är också viktigt för oss och vi ser positivt på möjligheter att åka på resor och njuta av ett gott skratt. Tidigare åkte kören upp till Umeå för att gå på en föreställning av Bizets "Carmen" på NorrlandsOperan och en annan gång till Stockholm för att gå på en föreställning av Händels "Xerxes" på Artipelag.

Alsen-Offerdals kyrkokör sjunger vid festmässan i Offerdals kyrka 28 januari. Bild: Anders Gustafsson
Brent Johnson

Krokoms pastorat